Kraupus įvykis Kaune: šeimininko vedamas šuo moters akivaizdoje mirtinai sudraskė katę

Rugpjūčio 15-osios, Žolinės vakarą viešoje „Facebook“ grupėje „Mūsų augintinių vaizdeliai ir nuotraukos“ pasirodė informacija apie žiaurų incidentą V. Krėvės prospekte – agresyvus, šeimininko vedamas šuo mirtinai sudraskė katę.

Moters akyse vyro vedamas šuo sudraskė katę.<br>Facebook/kasvykstakaune.lt nuotr.
Moters akyse vyro vedamas šuo sudraskė katę.<br>Facebook/kasvykstakaune.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2023, 11:49 PM

Kaip teigia įvykio vaizdais grupėje pasidalijusi moteris, šuo prie jos akių užpuolė katę ir ją mirtinai sudraskė.

Kaunietė bandė sudrausminti agresyvaus šuns šeimininką, kad šis bent gelbėtų katę ar drausmintų šunį, tačiau jis, pasak moters, tik tempė šunį už antkaklio, kol katytė buvo negailestingai draskoma.

„Pasakius, kad bus kviečiama policija už jo veiksmus, jis pradėjo siundyti šunį ant manęs ir paleisti ant viso pavadžio. Iškvietus policiją, pradėjo bėgti ir sėkmingai pabėgo. Bet aš tikrai nenuleisiu rankų“, – teigė įvykį savo akimis regėjusi moteris.

Kamilė Pečiulytė prašo kauniečių, atpažįstančių šunį ar jo šeimininką susisiekti tiesiogiai su ja per „Facebook“. Kaip teigia, šuo panašus į pitbulį, buvo be antsnukio, agresyvus.

Naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK) patvirtino, jog pranešimas apie incidentą V. Krėvės prospekte buvo gautas. Policijai šuns šeimininko sulaikyti nepavyko, todėl pareigūnai vykdo minėto asmens paiešką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.