Neįprastas šuns elgesys atskleidė moters būklę: patvirtino ir nėštumo testas

Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenanti moteris, kad yra nėščia sužinojo visiškai neįtikėtinu būdu: taksų veislės šuo vardu Fredis, kiekviena pasitaikiusia proga pradėjo glaustytis prie jos pilvo, nors anksčiau to niekados nedarydavo, laikraščiui „The Post“ atskleidė moteris.

 Šuo ir nėščia moteris.<br> 123rf.com nuotr.
 Šuo ir nėščia moteris.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-16 16:55, atnaujinta 2023-10-16 17:02

„Aš tiesiog atsiguldavau, kad atsikvėpčiau tarp susitikimų, o jis vis vaikščiodavo aplinkui ir priguldavo net ne ant mano pilvo, o konkrečiai ant mano kiaušidžių“, – sakė 27 metų Sydney Pritchard Benson.

Keistas šunelio elgesys prasidėjo birželio mėnesį, praėjus vos porai savaičių po to, kai Sydney ir jos vyras Joshas nusprendė susilaukti kūdikio.

„Prisiminiau, kad seniai kažką skaičiau, jog šunys gali pasakyti, ar esi nėščia, ar sergi, ar kažką panašaus. Taigi aš pagalvojau: „Palaukite minutėlę. Negi taip gali būti“.

Tačiau vėliau ji pasidarė nėštumo testą ir buvo sužavėta rezultato.

„Aš tiesiog įbėgau atgal į kambarį, pažvelgiau į Fredį ir pasakiau: „Kaip? Iš kur tu gali tai žinoti?“ – prisiminė ji.

„Fredis tai suprato anksčiau už mane“, – sakė ji ir pridūrė, kad anksčiau manė, jog dėl skydliaukės problemų jai bus sunku pastoti.

Nors jų nedidelis šuo buvo netgi pramintas „Žiauriuoju Fredžiu“, nes paprastai elgdavosi „kaip penkiametis vaikas, kuris suvalgė per daug saldainių ir kažkokiu būdu gavo ir kofeino“. Tačiau jis visada jautė silpnybę mažyliams.

„Jis mylėjo kūdikius... Bet tada, kai jis būna šalia kūdikių, jis tiesiog toks smalsus“, – sakė Joshas ir pridūrė, kad Fredis yra „švelnus ir dėmesingas, kai būna šalia jų 8 mėnesių dukterėčios“, – sakė Sydney vyras Joshas.

Intuityvus šunelis ir toliau sekioja paskui būsimąją mamą po namus „kaip mažas šešėlis“, laukdamas mergaitės, kuri turėtų gimti vasario 11 d.

„Dabar Fredis tarsi turi pareigą. Net jei mes glaustomės, jis vis tiek atrodo, kad stengiasi įlįsti į vidų. Jis tiesiog turi vienaip ar kitaip užlipti ant jos pilvo“, – sakė Joshas.

Pora taip pat turi „nedrąsų, švelnų milžiną“ – auksaspalvį dudlį vardu Benji, kuriam, priešingai nei Fredžiui, atrodo, pokyčiai šeimoje nekelia nerimo.

Šeimyna išsamiai aprašę šią patirtį socialiniuose tinkluose, tikina, kad juokingas Fredžio elgesys – tai pastangos „apsaugoti“ kūdikį ir „palaikyti jo šilumą“. Taip pat jei tikisi, kad jis bus mylintis „vyresnysis brolis“ jų pirmajam vaikui.

„Tikrai manau, kad jis yra tarsi kūdikio gynėjas, jis bus labai švelnus su ja“, – sakė būsimoji mama.

Parengta pagal nypost.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.