Milijonierius visus pinigus paliks savo šunims

Rūpinatės savo šunimi, maitinate jį geriausiu ėdalu ir priimate miegoti į šiltą lovą. Tačiau ar pagalvojote suteikti galimybę šuneliui išreikšti savo mintis socialiniuose tinkluose? O gal svarstote palikti jam visą savo užgyventą turtą? Būtent taip savo begalinę meilę keturkojams išreiškia vienas Amerikos milijonierius.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 6:00 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:36 PM

Automobilių dalių perdirbimo įmonę turintis amerikietis Ronas Sturgeonas taip myli savo šunelius, kad trokštas apie juos papasakoti visam pasauliui, pasakoja „Daily Mail“. Teksaso valstijoje gyvenančio milijonieriaus keturkojai augintiniai turi nuosavą žiniasklaidos konsultantą. Jis rašo žinutes šuniukų vardu ir yra atsakingas už jų saviraišką socialiniuose tinkluose.

Maža to, vidutinio amžiaus milijonieriaus meilė tokia didelė, kad jis žada savo 75 mln. Dolerių vertės turtą palikti ne šeimos nariams, o savo trims kavalieriaus Karolio veislės spanieliams Willy, Dixie ir Lance.

Joshas Davisas, šunų šeimininko pasamdytas informacinės komunikacijos ekspertas, atsakingas už keturkojų lepūnėlių saviraišką internete. Jis už šį darbą gauna 45 JAV dolerius ir šunų socialinių tinklų paskyras tvarko 5-8 valandas per savaitę: kuria juokingus įrašus ir kelia spanielių nuotraukas.

Nuotraukose užfiksuoti spanieliai švenčia gimtadienius, sėdi prabangiuose šeimininko kolekcionuojamuose automobiliuose ir demonstruoja savo naujus prabangius apdarus.

Karališkai auginamų keturkojų „Facebook“ puslapis „Spoiled Cavaliers“ jau turi apie 23 tūkstančius gerbėjų. Šiuo metu J.Davisas kuria šunų paskyras „Twitter“ bei „Instagram“, planuose ir keturkojų asmeninis tinklaraštis.

„Kasdien Ronas atsiunčia man kelis vaizdo įrašus su savo komentarais. Tuomet aš jais pasidalinu visuose tinkluose. Turinys visuomet yra tartum iš šunų perspektyvos, rašau tai, ką jie gali mąstyti kiekvienoje situacijoje,“ – apie savo darbą pasakoja J.Davisas.

Nuotraukose galima pamatyti ne tik tris milijonieriaus numylėtinius, bet ir kitus šios veislės šuniukus, kuriuos R.Sturgeonas priima laikinai globai. Šunis dievinantis vyras gelbėja keturkojus ir dovanoja juos naujiems globėjams.

Laimingi šunys greitai gali susilaukti dar daugiau visuomenės dėmesio. Įvairiems televizijos kanalams milijonierius siūlo realybės šou, kuriame jis kartu su žmona, sūnumis ir keturkojais numylėtiniais aiškinsis santykius dėl 75 mln. dolerių vertės palikimo.

„Niekas nežino, kaip aš pasielgsiu su savo pinigais, – dėsto R.Sturgeonas realybės šou pristatančiame vaizdo siužete.- Jie visi turi nenustoti man pataikauti“.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.