Vokiečių aviganis Telšiuose sukėlė paniką: prireikė pareigūnų pagalbos

2019 m. sausio 16 d. 19:21
Antradienį Telšiuose, Prano Genio g., į svetimą kiemą atbėgus vokiečių aviganiui, kilo panika. Šuo buvo sužalotas ir greičiausiai dėl to elgėsi agresyviai.
Daugiau nuotraukų (3)
Nežinodami, ką daryti su nekviestu ir nedraugiškai nusiteikusiu keturkoju, gyventojai paskambino gyvūnų prieglaudai „Telšių uodegėlė“.
Atskubėjusiam prieglaudos savanoriui vienam su gana dideliu ir agresyviu šuniu susitvarkyti buvo sudėtinga, tad jam pasisekė, kad pro šalį atsitiktinai važiavę policijos pareigūnai atskubėjo į pagalbą.
Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato patruliai Artūras Sobutas ir Paulius Keinys padėjo šunelį pagauti ir įkurdinti automobilyje. Sužalotas gyvūnas sėkmingai pasiekė veterinarijos kliniką.
Šuns gaudynių metu atsirado jo šeimininkai, kurie netrukus atvyko į kliniką. Paaiškėjo, kad iš namų pabėgusį šunį partrenkė automobilis.
Išsigandęs, tačiau laimingas suradęs šeimininkus augintinis grįžo namo, kur jo laukia ilgas gydymas.
Šuniukų, kačiukų gelbėjimas – nuolatinė „Telšių uodegėlės“ savanorių veikla.
Prieš trejus metus susibūrę bendraminčiai jau gali pasigirti nuveiktu didžiuliu darbu – jų dėka išgelbėta daugiau kaip tūkstantis augintinių gyvybių.
augintinisŠuo^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.