Siūlo sprendimą besišeriančių augintinių savininkams: kai kam jis kelia juoką

Kalbant apie šunis, jie yra linksmi ir protingi mūsų kompanionai. Daugelis mėgstame namuose laikyti šunis ir laikome juos visaverčiais šeimos nariais. Tačiau, jeigu jūs esate šuns savininkas, tai puikiai žinote, kad viena iš pagrindinių švaros problemų yra šuns plaukai.

Pižama tarnauja ir kaip medicinos priemonė: padeda gyvūnui po operacijos nenusilaižyti žaizdos ar alerginių židinių.<br>„Amazon“ nuotr.
Pižama tarnauja ir kaip medicinos priemonė: padeda gyvūnui po operacijos nenusilaižyti žaizdos ar alerginių židinių.<br>„Amazon“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

tavogyvunas.lt

2019-06-26 16:29

Deja, bet šunys šeriasi, kiti ir labai stipriai, to pasekoje, jūsų namai gali tapti visa kailių ir pūkų tvirtove. Nors ir labai mylime savo šunis, ši problema erzina ne vieną.

Dėl šios priežasties „Amazon“ pristatė produktą, kuris pristatomas, kaip puikus sprendimas, padedantis kovoti su šunų šėrimusi. Remiantis aprašymu, šis produktas skirtas tam, kad sumažintų metamų plaukų kiekį namuose, automobilyje ar toje vietoje, kur nenorėtumėte matyti savo keturkojo plaukų.

Taip pat ši pižama tarnauja kaip medicinos priemonė: padeda gyvūnui po operacijos nenusilaižyti žaizdos ar alerginių židinių.

Jų yra įvairiausių dydžių, pritaikytų visoms šunų veislėms. 

Tiesa interneto platybėse jau pasirodė pašmaikštavimų apie šiuos aprėdus. O jūs ar naudotumėte tokią „pižamą“ savo augintiniams?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.