Nežmoniškas žiaurumas: vyro poelgis su mažyčiais šunyčiais sukėlė įniršį

Penki šuniukai Džakartoje, Indonezijoje, nugaišo apipilti rūgštimi. Veterinarai iš pradžių manė, kad šunys buvo nuplikyti verdančiu vandeniu, tačiau vėliau suprato, kad šie kankinasi dėl cheminės kilmės nudegimų.

Šunyčius bandyta gelbėti, jei buvo specialiai įvynioti, kad nesilaižytų pažeistos odos.<br> „Natha Satwa Nusantara“/Facebook nuotr.
Šunyčius bandyta gelbėti, jei buvo specialiai įvynioti, kad nesilaižytų pažeistos odos.<br> „Natha Satwa Nusantara“/Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2019, 11:10 PM

Gyvūnų gerovės grupė „Natha Satwa Nusantara“ pranešė, kad šuniukai greičiausiai laižė mirtiną skystį nuo žaizdų, todėl buvo pažeistos jų virškinimo sistemos, atsirado opų.

Šunyčius bandyta gelbėti, jei buvo specialiai įvynioti, kad nesilaižytų pažeistos odos.

Manoma, kad mažylius lapkričio 3 d. žiauriai sudorojo jų šeimininko giminaitis. Kitą dieną keturi šuniukai mirė. Organizacija internete paskelbė, kad „keturios uodegytės viena po kitos pateko į Dievo rankas“.

Penktasis mažylis buvo pavadintas Deadpoolu, tikintis, kad jis bus toks pat „stiprus ir nemirtingas“ kaip žinomas „Marvel“ komiksų veikėjas. Tačiau veterinarai pastebėjo, kad šuniuko akys nereaguoja į šviesą, jis miegojo sėdėdamas, nes negalėjo atsigulti. Deja, šunytis mirė lapkričio 5 dienos rytą.

„Natha Satwa Nusantara“, patvirtino, kad pateikė skundą policijai. Įstaigos direktorė Anisa Ratna Kurnia sakė: „Pasak savininko, uošvis rūgštimi apiplikė šunyčius. Nežinau kodėl. Kai mes paklausėme to, savininkas mažai kalbėjo. Savininkas ir jo uošvis vis dar palaiko gerus santykius“, – teigė ji.

Istorija apskriejo užsienio naujienų portalus. Tūkstančiai internautų baisėjosi žmonių beširdiškumu.

Kraupių gyvūnų nepriežiūros ir kankinimo atvejų netrūksta ir Lietuvoje. Nebūkite abejingi, jei matote žiaurų elgesį su gyvūnais, praneškite pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.