Skelbia konkursą gyvūnų mylėtojams: dovanos augintinio draudimą metams

Įsigijus augintinį, stiprus tarpusavio ryšys su šeimininku atsiranda jau nuo pirmųjų dienų namuose. O ir naujo šeimos nario statusas įgyjamas gana greitai.

Dažnu atveju, mažuosius keturkojus apsaugoti nuo traumų ar kitų negalavimų gali būti sunku.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Dažnu atveju, mažuosius keturkojus apsaugoti nuo traumų ar kitų negalavimų gali būti sunku.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 8, 2021, 9:00 AM, atnaujinta Dec 15, 2021, 11:19 AM

Be to, augintiniai yra vertinami, kaip ištikimiausi žmogaus draugai, todėl norėdami būti atsakingais, turime pasirūpinti jų sveikata ir gerove.

Tačiau, dažnu atveju, mažuosius keturkojus apsaugoti nuo traumų ar kitų negalavimų gali būti sunku.

Todėl stresą, rūpestį ar finansinę naštą, kilusią dėl mylimo augintinio nelaimės, galima palengvinti juos apdraudžiant.

Naujienų portalas lrytas.lt kviečia visus šunų ir kačių augintojus bei mylėtojus dalyvauti konkurse ir laimėti draudimą savo keturkojui!

Nuotaikingas augintinių nuotraukų konkursasMano keturkojis“ vyksta specialiame polapyje. Viskas ką reikia padaryti – užpildyti dalyvio anketą, įkelti savo šuns arba katės nuotrauką ir balsuoti.

Laimėtoju bus paskelbtas daugiausiai lrytas.lt skaitytojų simpatijų surinkusios nuotraukos autorius, kuriam atiteks konkurso partnerio – draudimo bendrovės „If“ įsteigtas prizas – šuns arba katės draudimas „If augintinis“ metams.

Draudimas galioja šuniui arba katei, kurio amžius prizo įteikimo metu yra nuo 2 mėn. iki 7 metų.

Taip pat, trims dalyviams atiteks stilingi „If“ skėčiai. Dalyvauti konkurse ir atiduoti simpatijos balsus už labiausiai patikusią nuotrauką galima iki gruodžio 19 d.

Daugiau informacijos apie konkursą ir taisykles rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.