Viename prabangiausių Vilniaus viešbučių – išskirtinės sąlygos augintiniams

„Grand Hotel Kempinski Vilnius“ viešbutis turi išskirtinį pasiūlymą gyvūnų mylėtojams. Viešbutis siūlo užsisakyti specialų rinkinį, kurį sudaro ypatingos, keturkojų svečių poilsiui pritaikytos paslaugos.

 Viename prabangiausių Vilniaus viešbučių – išskirtinės sąlygos augintiniams.<br> Pranešimo spaudai nuotr.
 Viename prabangiausių Vilniaus viešbučių – išskirtinės sąlygos augintiniams.<br> Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 28, 2021, 8:13 AM

Specialiame rinkinyje yra gultas, aukščiausios kokybės maistas ir skanėstai, indeliai vandeniui ir maistui. Be to, viešbučio darbuotojai išves augintinius į lauką, jeigu šeimininkai turi kitų planų.

„Mūsų viešbutis visuomet buvo draugiškas ir atviras svečiams su gyvūnais. Ilgą laiką į viešbutį su augintiniais užsukdavo tik užsieniečiai, todėl džiaugiamės, kad siūloma paslauga skatina ir lietuvius keliauti nepaliekant namuose savo mylimų augintinių“, – teigia viešbučio svečių priėmimo skyriaus vadovas Ričardas Uzėnas.

Viešbutyje kartu su šeimininkais gali apsigyventi šunys, katės, triušiai, papūgėlės bei kiti gyvūnai, kurie yra draugiški ir nusiteikę keliauti. Pataruoju metu viešbutyje apsistoja žmonės, auginantys terjerus, špicus ir kitų panašių veislių šunis.

Beje, svečius su gyvūnais, jeigu tik yra galimybė, viešbučio administracija apgyvendina kambaryje su balkonu, nes augintiniams patinka leisti laiką gryname ore. Į rinkinio kainą, kuri siekia 30 eurų, taip pat įtrauktas ir specialus kambario valymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.