Jurbarkiečiai paspendė spąstus ir užfiksavo siaubingą vyro poelgį su benamėmis katėmis Atpažinusius skriaudėją, prašo pranešti

Jau kurį laiką bešeimininkių kačių šėrimo vietas prižiūrinčios jurbarkietės pastebėdavo, kad kažkas pavagia geradarių gyvūnams suneštą maistą. Blogi darbai kartojosi nuolat ir tapo rimta problema, todėl pilietiški žmonės surengė pasalą – įtaisė vaizdo kamerą ir užfiksavo kačių skriaudėją.

 Stop kadras
 Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2022, 2:05 PM, atnaujinta Oct 21, 2022, 2:09 PM

Paaiškėjo, kad maistą iš kačių namelių pasisavina pusamžis vyras. Apie jo elgesį jau pranešta policijai, o visuomenės prašoma padėti atpažinti niekadėją.

„Štai mūsų paukščiukas ar šuo, kuris suėda katyčių maistą padėtą šėrimo nameliuose. Pasirodo nei paukščiai sulesa, nei šunys suėda, o štai šitas vagis savo augintiniui turbūt neša beglobių, bešeimininkių kačių, kurios neturi šiltų namų ir šeimininkų rūpesčio, vienintelį maistą išgyvenimui.

Ir tai ne tik mūsų, asociacijos pastangų ir lėšų, bet ir jūsų, mieli aukotojai, pinigai, kuriuos šitas vagis pasisavina, palikdamas beglobes kates badauti. Gal kas atpažįstate šį vyrą? Parašykit žinutę, jei nenorit skelbti viešai“, skelbiama asociacijos „Padėk keturkojui“ įraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.