Turite, o gal svajojate apie augintinį? Tada šis testas – būtent jums Spręsk ir laimėk prizus

Augintinio gerovė – jų šeimininkų rankose. Keturkojai pasiryžę atiduoti visą meilę, ištikimybę ir dėmesį savo šeimininkams bei žengti kartu.

123rf.com asociatyvi nuotr.
123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2023, 12:00 PM, atnaujinta Aug 18, 2023, 11:23 AM

Tad žmonėms atitenka ne tik atsidavęs geriausias draugas, bet tenka ir didelė atsakomybė.

Artėjant nevyriausybinės organizacijos „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ (GGI) rengiamam festivaliui „Gyvūnų gerovės diena“, kviečiame ne tik pasitikrinti savo žinias apie gyvūnų gerovę, bet ir laimėti prizus savo keturkojams. 

Bet prieš festivalį, kviečiame pasitikrinti savo žinias ir išspręsti testą. 3 teisingai išsprendę testą bus apdovanoti „Josera“ dovanų rinkiniais ir lrytas.lt prizais, kuriuos galėsite atsiimti šventės metu Vingio parke organizatorių palapinėje. Nugalėtojai bus skelbiami rugpjūčio 17 d.

GGI daugiau nei 10 metų dirba vardan gyvūnų gerovės. O šįkart kviečia į patį tikriausią festivalį gyvūnų mylėtojams, kuris vyks rugpjūčio 19 d. 12 val. Vilniaus Vingio parke. 

Šventė aktuali tiek gyvūnų augintojams, tiek planuojantiems įsigyti katiną, šunį, jūrų kiaulytę ar kitą namus akimirksniu jaukesniais paverčiantį gyvūnėlį.

Skelbiame nugalėtojus: Paulius Almintas, Aušra Žukauskienė, Eitvydė Nacevičiūtė. Sveikiname! Su jais dėl prizų susisieks GGI atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.