Meilės pasiilgęs Čipas - per plauką nuo mirties

Šviesiakailis Čipas tiesiog gimęs būti savarankišku, už savo teritoriją atsakingu tvarkdariu. Šunelis myli tuos, kurie jį prižiūri, yra prieraišus, pasižymintis geromis elgesio manieromis sutinkant ne tik savus žmones, bet ir svečius. Spėjame, kad jo draugiškumas įgimtas dėl lašelio labradoro kraujo. Kiek ironiška, nes būtent žmonių dėka, kuriais pasitikėjo, Čipas per plauką išvengė eutanazijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2013, 2:44 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:08 AM

Jis gali nustebinti bandydamas ramiai pakišti galvą po ranka ar padėti ją ant kelių. Jis gali priversti nusišypsoti su netikėtai atkištu užpakaliuku pakasymui. Galbūt jis nėra ponas „misius“, ar panašus į kokios nors „super“ veislės atstovą. Galbūt jis nėra minkšto kailiuko savininkas. Galbūt jis nėra pats mažiausias, kompaktiškas šuniukas. Galbūt jis nėra ypatingas, išsiskiriantis iš būrio, bet jis išsiskiria savo gražiu vidumi. Jis – selekcininkas, atsirenkantis su kuriuo iš keturkojų norėtų draugauti, nes ko jau ko, bet savo draugystės veltui nešvaisto.

Jis – trokštantis paglostymų ir norintis ramiai bidzenti šalia žmogaus kasryt, kas vakarą – kasdien. Jis – prieraišumo kupinomis ištikimomis akimis ieško savojo dvikojo „dievo“ žvilgsnio. Jis – saugo ir gina. Jis – laukia. Čipas visada buvo ir bus gražus. Ypač širdimi. Tai dar viena paklydusi siela, laukianti savojo „dievo“.

Čipas skiepytas, draugiškas, tinka gyventi namuose, paklusniai vaikšto vedinas pavadėliu, atlikta kastracija. Šunelis vidutinio ūgio, smulkaus sudėjimo, šiurkščiaplaukis. Spėjama, kad jam gali būti nuo 1 iki 3 metų. Kitaip sakant, pats jėgų žydėjimas.

Dėl Čipo kreipkitės - Všį „Lesė“, Vilnius 8 655 23341.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.