Atstumtas katinas Ogis: „Aš nieko negirdžiu, bet viską jaučiu“

Tai, kas įprasta ir lengva sveikam, iš negirdinčiojo pareikalauja daug daugiau pastangų. Tyla įspūdinga, tik mes jos nepratę klausytis. Mes nemokame klausytis tylos. Juk mūsų niekas ir nemokė. Negirdim, nejaučiam, pamirštam, o gal ir liekam jai abejingi. Tylą nesunku surasti. Ji visur. Ji aplink mus, mumyse, mūsų mintyse. Ir nereikia baimintis, kad pasaulyje bus per daug tylu. Tyla taip pat turi savo balsą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2015, 11:31 AM, atnaujinta Jan 12, 2018, 6:08 AM

Aš myliu tylą. Būdamas joje nebijau nieko: nei griaustinio, nei smarkaus lietaus. Tyloje negirdėjau piktų žmonių riksmų, lojančių šunų ar besiartinančių automobilių. Matau Tavo šypseną veide, matau Tavo juoką, suprantu viską, ką nori man pasakyti ir man to gana, nors ir nieko negirdžiu.

Ateik į mano tylą, išsklaidyk mano nerimą, padėk man išgirsti Tave šiame mano – tylos – pasaulyje. Aš jau seniai išmokau klausyti akimis, nes nežinau kokią vertę turi garsai. Bet aš esu laimingas tyloje. Tyla yra manoji kalba.

Į Katino svajonės globą Ogis pateko iš Rietavo gatvės. Atklydęs, paklydęs ar paklaidintas? Tai nesvarbu. Dabar svarbu tai, kad jis saugus. Ogis jaukus ir mielas, kartais iš tos meilės žmogui gal net per įkyrus. Labai nori dėmesio ir bendravimo. Skiepytas, kastruotas ir... didelis šnekorius turintis gan stiprų balsą. Juk savęs jis negirdi, todėl ir pasakoja savo nuotykius garsiai.

Esi pasiruošęs Ogį priimti į savo namus? Skambink: 865515024, 861483373, rašyk: nfo@katinosvajone.lt ir atvažiuok! Ogis gyvena Kaune, Katino svajonės prieglaudoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.