Išskirtinės išvaizdos katinas, nuo kurio grožio neatplėšite akių

Polis – vienas iš dešimčių katinėlių, kuris gyveno (jei egzistavimą, galima pavadinti gyvenimu) pas vieną, gyvūnų globėjų kalba sakant, „kaupėją“. Pas šią kaupėją, kuri net savimi nebebuvo pajėgi pasirūpinti vos ne kiekvienais metais vykdavo sanitarinė tarnyba ir konfiskuodavo dešimtis katinų.

Išskirtinis Polio bruožas – viena nulėpusi ausytė.<br>Beglobis.com nuotr.
Išskirtinis Polio bruožas – viena nulėpusi ausytė.<br>Beglobis.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2015, 11:56 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 1:47 AM

Kiekvieną kartą perimdavome šiuo vargšiukus ir ieškodavome jiems normalių namų, atsakingų šeimininkų. Perimti į globą katinai atrodydavo žiauriai – neprižiūrėti, aptekę vidaus ir išorės parazitais, sergantys.

Prieglaudoje jie atsigaudavo, pavirsdavo gražuoliais, nes gaudavo kokybišką maistą, buvo prižiūrimi ir gydomi, išnaikinamos erkės, blusos, kirminai.

Kai kuriems pasisekdavo dar labiau – juos laikinai į namus priglausdavo nuostabūs žmonės, kurie rūpindavosi katinais kol rasdavome jiems pastovius namus.

Polis vienas iš tokių laimingųjų. Tačiau iki patekimo į globą, Polis kelis mėnesius praleido sanitarinėje tarnyboje, nes į prieglaudą vis patekdavo sunkesnės būklės, labiau pagalbos reikalingi katinukai. Tačiau vieną dieną mūsų savanorė pasiūlė Poliui laikiną globą, t.y. laikinai priglausti katiną namuose ir ieškoti jam pastovių namų, atsakingų šeimininkų.

Taigi, dabar Polis jau senokai nebe už grotų, jis laukia savojo šeimininko pas globėją. Štai ką pasakoja apie Polį jį laikinai priglaudusi mergina: „Jis labai draugiškas ir bendraujantis katinas, nuolat kalbina sava kalba, tačiau taip pat atsako ir kai būna pats kalbinamas. Mielai užmiega kartu, o atidumas jo neišpasakytas, vis pastebi kai pabundu ir iškart atbėga sveikintis, murkt ir glaustytis. Jei bando iškrėst kas neleidžiama, tik pažiūrėjus į jį, iškart sumiauksi ir atbėga prašytis glostomas, neva nieko ten nedaro ir jis labai geras.

O jis iš ties labai geras. Viską atlieka tvarkingai dėžutėje, nėra piktas, mėgsta būti glostomas. Tačiau ir tinginys nėra, nepamiršta ir žaidimų, palakstyti po kambarį, nors atrodo tingus didelis katinas. Svetimų žmonių nebelabai bijo, greitai pradeda mėgautis jų draugija kai jį glosto“. Taigi, Polis laukia jūsų būsimieji tikrieji šeimininkai. Katinas kastruotas, išpraustas, išnaikinti visi nepageidaujami gyventojai – blusos, erkės, kirminai.

Išskirtinis Polio bruožas – viena nulėpusi ausytė. Tai to gyvenimo, kurio Polis niekada neturėtų patirti – pasekmė. O mums ta nulėpusi Polio ausytė labai graži ir miela bei suteikia Poliui žaismingumo.  

Jeigu norite priglausti visam laikui Polį ir turėti oranžinį pūkuotą stebuklą, kuris kalbės su jumis savo katiniška kalba, skambinkite tel. 865244093, 865225229 arba rašykite el. paštu:info@beglobis.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.