Į užsienį išvykę šuns šeimininkai iš Šilutės paliko jį vieną daržinėje

Žiemos viduyje apleistoje daržinėje gyvenantis šuo – paliktas vienas, išduotas žmonių, neturintis maisto. Tokį „bėdulį“ sausio pabaigoje „Aušros“ soduose rado ir po šilta pastoge priglaudė Šilutės gyvūnų gelbėtojai.

Daugiau nuotraukų (1)

silutesnaujienos.lt

Feb 5, 2019, 10:24 PM

„Šilutės beglobių“ feisbuko paskyroje rašoma, kad soduose namą nuomavę nuomininkai išsikraustė, o šunį paliko vieną. Namo šeimininkai gyvena užsienyje. Vargšelį pastebėjo moteris, kuri retai ateina į sodą žiemą. Niekas šuns nemaitino, jis gyveno vienas apleistoje daržinėje.

„Vos suradau namus vienam bėduliui, kurį noėjo užmigdyti, kai į savo globą paėmiau kitą. Žmonės beširdžiai“, – rašė prieglaudos įkūrėja R. Vismantienė.

Šiuo metu šuneliui ieškoma laikina globa arba nauji mylintys šeimininkai. Reikalinga ir žmonių pagalba veterinarinėms išlaidoms: vaistams nuo vidaus ir išorės parazitų, skiepams, maistui.

Šiuo metu prieglaudai reikalinga finansinė parama, nes už elektros energiją „Šilutės beglobiai“ yra skolingi 300 Eur. Žiemos metu kiekvienoje prieglaudos patalpoje įjungiami šildytuvai, nes kitaip katinai ir šunys sušaltų.

„Turime iškęsti žiemos sezoną, mums yra sunku, tokių pinigų nesukaupiame, verčiamės kaip galime, nes prieglaudėleje 35 katinėliai, keturi šuniukai, du gandrai. Tik Jūsų parama mes gyvuojame“, – pagalbos prašo R. Vismantienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.