Už bažnyčios altoriaus rastas keturkojis su širdį veriančiu laišku – priežastis privers ašaroti

Vienoje Anglijos bažnyčioje rastas už altoriaus pririštas šuo su šeimininko paliktu užrašu: „Aš tave myliu ir labai labai gailiuosi“.

 Šuo rastas už bažnyčios altoriaus.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
 Šuo rastas už bažnyčios altoriaus.<br> 123rf asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 2, 2020, 3:42 PM, atnaujinta Jan 2, 2020, 3:43 PM

Margas Stafordšyro bulterjero mišrūnas, pavadintas Crackeriu, buvo paliktas už Šventosios širdies bažnyčios altoriaus, Blakpule, Anglijoje.

Su juo paliktas ranka užrašytas tekstas: „Gyvenime man tikrai viskas blogai pasisuko ir aš net negalėjau įsivaizduoti, kad jis lauke su manimi šals ir badaus“.

Gyvūnų gelbėjimo organizacijos RSPCA atstovai teigė, kad Crackeriui šiuo metu sekasi gerai ir juo rūpinamasi, pranešė BBC.

Šunį rado bažnyčios darbuotojai, atvykę į darbą gruodžio 18 d. ryte. Bažnyčia visą parą būna atvira.

Šalia jo rastas užrašas ragino bet kurį šunį radusįjį patikėti, kad sprendimas nebuvo lengvas. 

 „Mano šuo man reiškia pasaulį ir aš nežinau, ką dar daryti. Jis – atlaidus, draugiškas, mylintis šuo, kuriam 2020 m. kovo 22 d. sueis septyneri. Mano širdis sudaužyta. Jis turi gana jautrias priekines letenas, aš jas gydžiau maždaug mėnesį, bet jos vis dar skauda. Aš jo tikrai pasiilgsiu daugiau, nei gali pasakyti žodžiai. Tikiuosi, kad jam bus surasti nauji namai, kurių jis nusipelno. Aš tave myliu ir labai atsiprašau. xxxx“.

Crackerį iš bažnyčios paėmęs RSPCA darbuotojas Willas Lampingas teigė, kad iš užrašo buvo aišku, kaip jo ankstesnis savininkas šunį mylėjo.

Jis pridūrė: „Deja, kartais gyvenime kyla gana sunkių situacijų žmonėms ir aplinkybės gali drastiškai pasikeisti, tačiau manau, kad kažkur jam vis dar trūksta Crackerio ir įdomu, kaip jam sekasi“.

W.Lampingas sakė, kad jei niekas nepasiūlys priglausti Crackerio, kurį jau patikrino veterinaras, jis bus išsiųstas į RSCPA centrą, kur bus ieškoma naujų savininkų.

Jis pridūrė: „Jei kas nors pasisiūlytų, tada norėčiau pranešti jiems, kad jiems nekils problemų. Mes tik norėtume pabendrauti su jais ir pažiūrėti, kaip galėtume padėti jiems ir Crackeriui.“

Jis paragino visus augintinių savininkus, kuriems sunku finansiškai, susisiekti su savo veterinarijos gydytoju, vietos gelbėjimo centru ar gyvūnų globos organizacijomis, pavyzdžiui, RSPCA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.