Vos išgyvenęs Garis parodė tikrąjį charakterį: ieško rojaus kampelio ir ką galėtų mylėti amžinai

Gario mama buvo benamė, kuri, kaip ir dauguma Lietuvos benamių kačių, keletą kartų per metus atsivesdavo visą pulką palikuonių, o šie buvo priversti įsisukti į rusišką ruletę – „išgyvens ar ne“.

 Gario mama buvo benamė, kuri, kaip ir dauguma Lietuvos benamių kačių, keletą kartų per metus atsivesdavo visą pulką palikuonių, o šie buvo priversti įsisukti į rusišką ruletę – „išgyvens ar ne“.<br> IrisFoto.lt nuotr.
 Gario mama buvo benamė, kuri, kaip ir dauguma Lietuvos benamių kačių, keletą kartų per metus atsivesdavo visą pulką palikuonių, o šie buvo priversti įsisukti į rusišką ruletę – „išgyvens ar ne“.<br> IrisFoto.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2021, 7:49 AM, atnaujinta Sep 12, 2021, 7:59 AM

Vienas iš tokių išgyvenusių buvo Garis, kuris nusibadavęs ir sergantis pats atpėdino pasiprašyti pagalbos į žmonių namus. Žmonės pasitaikė rūpestingi, nuvežė Garį į kliniką, išgydė ir norėjo sau pasilikti, tačiau apšilęs letenas, jis pradėjo skriausti šeimininkų jau anksčiau priglaustą katytę. Todėl neklaužada Garis atsidūrė Klaipėdos „Nuaro“ prieglaudoje.

Katinas buvo iš karto iškastruotas, atliktos būtinos veterinarinės procedūros. Garis dabar dienas leidžia tarp šimto priegaudos katinų, kurie kaip ir jis, tikisi surasti savo rojaus kampelį gerų šeimininkų namuose.

Beglobio duonos paragavęs Garis suprato, kad ir prieglaudoje skriausti kitų nevalia. Nors globos namuose jis gyveno dar su 6 katinais viename kambaryje, išdaigų krėsti nebenorėjo, elgėsi labai pavyzdingai ir kultūringai, o vos pradarius kambario duris, pats pirmas bėgdavo myluotis, glaustytis ir visaip kaip reklamuotis, kad tik būtų pastebėtas ir rastu tikrus namus.

Garis, kuris meilinasi kiekvienam žmogui, laukia naujų namų ir tikisi, kad likimas jam paruošė daugiau, negu gali tikėtis prieglaudoje.

Garis kastruotas, ženklintas, paskiepytas ir jau sulaukęs 2-4-erių metų. Šiuo metu katinas yra Kauno „Nuare“. Jei jis jums patiko, kviečiam atvykti į Šv. Gertrūdos g.46, Kaunas arba paskambinti tel 837322333.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.