Su rašteliu išmestas šuo trokšta pakeisti savo likimą: tiks tik ypatingiems

Prie prieglaudos su rašteliu paliktas šuo ieško tų, kurie niekada neišduos. Prašo suprasti, kad reikės kantrybės, kad išduotas gyvūnas taptų geriausia savo versija.

Esu Patrikas – šuo su rimtu ir sudėtingu charakteriu, ieškantis naujų namų ir šeimininko, kuris suprastų ir priimtų mane tokį, koks esu.<br> Gyvūnų globos organizacijos „LESĖ“ nuotr.
Esu Patrikas – šuo su rimtu ir sudėtingu charakteriu, ieškantis naujų namų ir šeimininko, kuris suprastų ir priimtų mane tokį, koks esu.<br> Gyvūnų globos organizacijos „LESĖ“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“

Feb 28, 2024, 7:21 AM

Esu Patrikas – šuo su rimtu ir sudėtingu charakteriu, ieškantis naujų namų ir šeimininko, kuris suprastų ir priimtų mane tokį, koks esu. Aš buvau paliktas prie prieglaudos su rašteliu „Patrik, piktas, skiepytas“, ir tai dalis mano istorijos, kurią noriu keisti.

Man reikalingas šeimininkas, turintis patirties su šunimis ir pasiruošęs investuoti laiką bei pastangas į mano dresūrą bei elgesio korekciją. Aš esu šuo, kuris labai nori būti mylimas ir suprastas, tačiau kartais netikėtai reaguoju net į glostymą – galiu netikėtai įkąsti. Dėl šios priežasties mano šeimininkas turėtų būti kantrus, atsidavęs ir turėti supratimą apie elgesio valdymą bei kinologiją.

Nors aš ne visada sutariu su kitais gyvūnais ar žmonėmis, esu labai motyvuotas maistu ir mėgstu mokytis naujų dalykų. Man patinka, kai mane skatina bei skiria savo laiko, esu labai atsidavęs dresūrai. Aš ieškau šeimininko, kuris supranta, kad kartais aš galiu elgtis nenuspėjamai, tačiau yra pasiruošęs man padėti tapti geriausia šuns versija.

Jei Jūsų širdyje yra vietos iššūkiui ir norite padėti man augti bei tobulėti, aš būčiau labai dėkingas galėdamas tapti Jūsų ištikimu draugu.

Jei manote, kad Patrikas gali tapti Jūsų šeimos nariu, kviečiame užpildyti anketą – https://forms.gle/wg3JB2hqHbXFdaH58.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.