Paskutinį kartą prašo duoti šansą: karališko grožio ir ypatingo charakterio katė dovanoja ramybę

Karališko grožio katė ieško ypatingo žmogaus ir žada atsilyginti neįkyriu dėmesiu ir meile.

Spora – katė, kuri jau beveik 13 metų gyvena prieglaudoje.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
Spora – katė, kuri jau beveik 13 metų gyvena prieglaudoje.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“

Mar 4, 2024, 3:34 PM

Labas, aš esu Spora – katė, kuri jau beveik 13 metų gyvena prieglaudoje. Atkeliavau čia kartu su savo sese, su kuria abi sirgome grybeliu. Pasveikus išryškėjo mano tikrasis grožis – karališko baltumo kailis, kuris švyti kaip sniegas saulės šviesoje ir kurį saugau kaip didžiausią turtą – ne kiekvienam žmogui yra tekusi garbė jį paliesti.

Prisipažinsiu – jau praradau viltį rasti tikruosius namus ir net nemanau, kad kažkas mane priglaus, bet pagalvojau, kad parašysiu paskutinį laišką – vis tiek neturiu, ką prarasti.

Aš katė, kuri niekada nepaprašytų dėmesio, bet visada būtų šalia, kai tik pajaustų maisto kvapą. Man patinka, kai aplinkui yra ramu, ir, nors esu visiška intravertė žmonių atžvilgiu, su kitomis katėmis sutariu puikiai. Mes esame kaip maža bendruomenė – dalijamės viskuo: nuo saulės apšviestų plotų ant grindų iki paslapties, kaip geriausiai išvengti nepageidaujamo dėmesio.

Gyvenimas čia, prieglaudoje, išmokė vertinti mažus dalykus – tylą, saugumą, ir tai, kaip svarbu turėti kampelį, kurį gali vadinti savu. Galbūt kažkur yra žmogus, kuris ieško būtent tokios katės kaip aš – nepretenzingos, bet savimi pasitikinčios, galinčios padovanoti ramybę ir nepriklausomybę.

Norėčiau, kad visi suprastų – nors ir nesu ta, kuri ateina prašyti paglostymų, mano širdyje yra daug meilės ir dėkingumo tam, kuris man suteiks galimybę jaustis saugiai ir mylimai...

Jei manote, kad Spora gali tapti Jūsų šeimos nare, kviečiame užpildyti anketą – https://forms.gle/wg3JB2hqHbXFdaH58.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.