Vos 2 kg sveriantis mažylis įvarė baimės gelbėtojams: ieško ypatingų šeimininkų ir namų

„Oliveris atvyko pas mus dėl agresijos, deja, buvę šeimininkai nebegalėjo juo rūpintis. Ir patikėkite, kai sakome kanda, jis tikrai kanda. Šis vos 2 kg sveriantis mazgius gerai įvarė baimės mūsų daug mačiusiems savanoriams, kol kas tik vienas žmogus gali jį glostyti, imti ant rankų ir vedžioti“, – piktuką pristato „SOS gyvūnai“.

Oliveris yra išlepintas mažas šuniukas, kuriam buvo leidžiama viskas, ir kuris pratęs gauti viską.<br> „SOS gyvūnai“ nuotr.
Oliveris yra išlepintas mažas šuniukas, kuriam buvo leidžiama viskas, ir kuris pratęs gauti viską.<br> „SOS gyvūnai“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2024, 7:12 AM

Iš esmės Oliveris yra išlepintas mažas šuniukas, kuriam buvo leidžiama viskas, ir kuris pratęs gauti viską. Oliveriui reikia rimtų ir kantrių šeimininkų, kurie supranta, kad jis yra šuo, ne žaisliukas, kad ir 2 kg šuniui reikalingas auklėjimas ir dresūra.

Oliveriui yra 3 metai, jis skiepytas, ženklintas, kastruotas. Lauke elgiasi baikščiai, dideli šunys jį gąsdina, kaip ir garsus lojimas.

Bus dovanojamas į namus be vaikų (jis kanda tikrai stipriai).

Jei viską perskaitėte ir norite susipažinti su Oliveriu, „SOS gyvūnai“ kviečia užpildyti anketą https://forms.gle/VoTB1uz3xNF1VvHB6.

Per kelias dienas bus susisiekta tik su atrinktais kandidatais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.