Jaunas juodas gražuolis išgyveno didelį skausmą, kuris paliko randų, bet meilės žmonėms nesumažino

Šis jaunas, energingas ir juodas gražuolis buvo priverstas išgyventi didžiulį skausmą, kuris paliko randų, tačiau meilės žmonėms tai nesumažino – jis visur ir visada trokšta būti ir dalyvauti kartu.

Susipažinkite su Elfu, kuriam šiek tiek daugiau nei dveji metai.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
Susipažinkite su Elfu, kuriam šiek tiek daugiau nei dveji metai.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“

2024-03-21 06:59, atnaujinta 2024-03-21 07:00

Sveiki, mano vardas Elfas ir man šiek tiek daugiau nei dveji. Vis dar jaučiuosi kaip paauglys – energijos turiu kaip niekad ir man patinka nuolat kažką veikti. Atvykau į šią prieglaudą ne pačiomis geriausiomis aplinkybėmis – buvau rastas sužeistas po to, kai mane sužalojo kiti šunys. Tai buvo gana sunkus laikotarpis mano gyvenime, bet čia, prieglaudoje, man suteikė visą reikalingą gydymą ir dabar jaučiuosi puikiai!

Nors ši patirtis man paliko šiokią tokią traumą ir aš ne itin gerai sutariu su kitais šunimis, vis dar esu labai draugiškas ir mylintis žmones. Man labai patinka būti žmonių kompanijoje ir aš visada noriu dalyvauti visose jų veiklose. Jei ieškote šuns, kuris norėtų kartu su jumis vaikščioti, žaisti ir tiesiog mėgautis gyvenimu, tuomet aš esu tobulas variantas.

Mano idealūs šeimininkai turėtų suprasti, ką reiškia turėti jauną ir aktyvų šunį. Tai reiškia būti pasirengusiems skirti laiko mano energijos išleidimui, mokymui ir, žinoma, konsultacijoms su kinologais, kad jie man padėtų geriau sutarti su kitais šunimis bei įveikti mano praeities traumas.

Aš labai norėčiau rasti namus, kuriuose mane mylėtų ir rūpintųsi manimi, kuriuose galėčiau jaustis saugiai ir žinoti, kad niekada daugiau neteks patirti tai, ką teko patirti anksčiau. Tikrai tikiuosi, kad kažkur yra šeima, kuri ieško būtent tokio draugo kaip aš. Galbūt tai būsite Jūs?

Jei manote, kad Elfas gali tapti Jūsų šeimos nariu, gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ kviečia užpildyti anketą – https://forms.gle/wg3JB2hqHbXFdaH58.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.