Rusai ištiesė pagalbos ranką „Sauber“ komandai, reikalauja lenktynėms parengti tautietį

Finansinių problemų kamuojama „Sauber“ komanda atrado globėją. Pagalbos ranką „Formulės-1” komandai ištiesė Rusija, kuri mainais pareikalavo, kad ekipoje kitąmet pasirodytu ir rusų tautybės lenktynininkas. „Sauber“ pranešė, kad sutartis pasirašyta su dviem investiciniais fondais bei Nacionaliniu Rusijos aviacijos technologijų institutu.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 15, 2013, 7:02 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:51 AM

Sandorio detalės atskleidžiamos nėra, tačiau „Sauber“ pranešime pabrėžė, kad solidi pagalba padės komandai tapti labiau konkurencinga per ilgesnį laikotarpį.

Praėjusią savaitę „Sauber“ komandos prezidentas Peteris Sauberis teigė, kad finansiniai ekipos sunkumai tapo „nepatogūs ir gėdinantys“.

Rusai už pagalbą pareikalavo, kad lenktynininkas Sergejus Sirotkinas būtų parengtas kito sezono „Formulės-1” kovoms. „Sauber“ iš vienuolikos „Formulės-1” komandų konstruktorių lentelėje yra aštuntoje vietoje. 2013 metų sezone komandai atstovauja Nico Hulkenbergas ir Estebanas Gutierrezas. Vienas iš jų kitąmet bus pakeistas į rusą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.