J.Buttonas nori su „McLaren“ žengti į „Honda“ variklių erą

„McLaren“ komanda yra pasiruošusi pratęsti kontraktą su Jensonu Buttonu. Tačiau kol kas abi pusės nesutaria - „Formulės 1” ekipa pilotui siūlo sutartį kitam sezonui, o 33-ejų britas reikalauja ir 2015 metų.

J.Buttonas nori „McLaren“ komandoje būti ir 2015 metais.<br>AP archyvo nuotr.
J.Buttonas nori „McLaren“ komandoje būti ir 2015 metais.<br>AP archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:26 PM

J.Buttonas neslepia, kad 2015-ieji jį domina ir dėl to, kad komanda sugrįš prie „Honda“ variklių. 2014 metų sezonas - paskutinis, kuomet „McLaren“ naudoja „Mercedes“ variklius. Nuo 2015-ųjų į „McLaren“ sugrįž „Honda“ varikliai. Šis pavadinimas daugeliui komandos gerbėjų primena senus šlovingus laikus aštuntajame dešimtmetyje ir devintojo dešimtmečio pradžioje.

„Tai bus nuostabus iššūkis visai komandai. Visada įdomu dirbti su naujais partneriais, ar dar labiau – su variklių tiekėjais. Manau, kad tai būtina šiai komandai“, - kalbėjo J.Buttonas.

Paklaustas, ar jau pasirašė naują kontraktą su „McLaren“ J.Buttonas teigė: „Dar ne, tačiau viskas gerai. Tam reikia daugiau laiko. Noriu būti čia 2015-aisiais, nes tai – svarbūs metai. Esu daug metų dirbęs su japonų variklių gamintojais ir dabar būtų smagu su jais dirbti vėl.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.