M.Schumacherio žmona įrengė vyrui palatą už 40 mln. litų

Praėjus trims mėnesiams nuo nelaimės Alpėse ir kankinančios nežinios dėl komos ištikto Michaelio Schumacherio būklės, buvusio „Formulės 1" lenktynininko žmona Corinna nori savo sutuoktiniu rūpintis namuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 30, 2014, 12:57 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 12:24 AM

Užsienio žiniasklaida praneša, kad Corinna išleido 12 mln. eurų (41 mln. litų) jų namuose Šveicarijoje, prie Ženevos ežero, įrenginėdama palatą.

Nors medikai abejoja, kad „Formulės 1" čempionas prabus iš komos, rūpestinga jo žmona nori toliau juo rūpintis ir sukurti pačias geriausias gydymo sąlygas.

Pranešama, kad įrengiamoje palatoje bus pati geriausia ir naujausia gydymo įranga, kuri padės palaikyti gyvybines M.Schumacherio funkcijas.

Pasak Schumacherių šeimos draugo, gydytojai sutinka, kad M.Schumacheris būtų perkeltas.

„Stebuklų būna ir, žinoma, jis, būdamas sveikas, uždirbo pakankamai pinigų, kad jam dabar būtų suteikta geriausia priežiūra. Tačiau net ir visi pasaulio pinigai negali ištaisyti to, kas įvyko", - sakė 25 metus su Schuamcherių šeima bendraujantis draugas.

Medikai vis dar bando pažadinti M.Schumacherį iš komos, tačiau vilčių mažėja - didelė tikimybė, kad jis nepabus ir likusį laiką liks vegetacinės būsenos.

Corinna kasdien turi įveikti apie 250 km, kad pasiektų Grenoblio ligoninę, kurioje nuo praėjusių metų gruodžio 29-osios gydomas M.Schumacheris. Schumacherio šeima kasdien palatoje praleidžia apie 10 valandų ir namo grįžta tik vėlai vakare.

Prieš 23 metus už lenktynininko ištekėjusi 45-erių Corinna nepraranda vilties, kad jos sutuoktinis prabus, o šeimos atstovė Sabine Kehm ne kartą teigė, kad Schumacherių šeima ir artimieji, susidūrę su šia nelaime, demonstruoja neįtikėtiną tvirtybę ir vieningumą.

Pasak Schumacherio šeimos draugo, Corinna įsitikinusi, kad būdama prie lovos perteikia savo meilę ir viltį, taip pat ir Michaelio sirgalių visame pasaulyje maldas.

„Ji negali pralaimėti, nes jai tai būtų pabaiga", - sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.