Aplink M.Schumacherio palatą - kalbos apie perkėlimą

Žymus austrų gydytojas Reinhardas Weinstablas teigia, kad buvęs „Formulės-1“ pilotas Michaelis Schumacheris iš Prancūzijos ligoninės gali būti perkeltas į namus Šveicarijoje, rašo „RIA Novosti“.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 2, 2014, 2:28 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:37 PM

„Perkėlimas visuomet gali būti atliktas, geriausiai tai padaryti sraigtasparniu“, - „grandprix.com“ svetainėje cituojami R.Weinstablo žodžiai.

Tuo tarpu artimas Schumacherių šeimos draugas, garsus neurochirurgas, profesorius Gerardas Saillantas yra vienas iš tų, kuris labai nenoriai viešai kalba apie garsų „Formulės 1" lenktynininką ištikusią nelaimę ir atsisako komentuoti, kaip klostysis M.Schumacherio gydymo procesas.

Pastarosiomis savaitėmis viešumoje pasirodė žinios apie kritusį komos ištikto M.Schumacherio svorį ir medikų prognozės, kad vokietis greičiausiai niekada nebepabus iš komos.

Spaudoje taip pat rašoma, kad M.Schumacherio žmona Corinna, kasdien budinti šalia vyro lovos Grenoblio ligoninėje, name prie Ženevos ežero įrengė 40 mln. litų kainavusią šiuolaikišką palatą, kad galėtų Michaelį prižiūrėti namuose.

Žurnalistams susisiekus su vienu geriausių Paryžiuje neurochirurgų G.Saillantas, kuris nuo pat pradžios dalyvavo M.Schumacherio gydyme Grenoblio ligoninėje, pareiškė, kad apie šį atvejį nesakys nieko.

„Mano manymu, žmonės, kurie kalba, apie tai nieko nežino. O tie, kurie žino, nekalba. Taigi aš neketinu apie tai kalbėti", - pareiškė G.Saillantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.