S.Vettelis ir F.Alonso pasmerkti šiemet nelaimėti „Formulės 1“?

Keturis kartus iš eilės „Formulės 1“ čempionas Sebastianas Vettelis (33 taškai) šį sezoną pilotų įskaitoje užima tik penktąją vietą. Vienas geriausių ir labiausiai patyrusių lenktynininkų Fernando Alonso (41 tšk.) – trečias. Tuo tarpu rikiuotės viršuje – „Mercedes“ pilotai Nico Rosbergas (79 tšk.) ir Lewisas Hamiltonas (75 tšk.) ir panašu, kad toks išsidėstymas gali nesikeisti iki sezono pabaigos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2014, 1:15 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:48 AM

Tokią versiją pateikė buvusi „Formulės 1“ žvaigždė Juanas Pablo Montoya. 38 metų kolumbietis nusivylęs pasikeitusia „Formule 1“ ir mano, kad S.Vettelis ir F.Alonso yra pasmerkti šį sezoną likti už lyderių nugarų.

„Ar iš tiesų manote, kad F.Alonso ir S.Vettelis tiesiog pamiršo, kaip vairuoti?“ – ironiškai klausė su „GP Today“ bendravęs J.P.Montoya.

Po „Formulės 1“ dar ir NASCAR bei „Indy Car“ lenktynėse jėgas išmėginęs J.P.Montoya tvirtina, kad šiemet viską lemia technika – paruoštas bolidas.

„Nepasisekė visiems, kurių nėra „Mercedes“ komandoje“, – pridūrė lenktynininkas.

Pasikeitusi „Formulė 1“ kolumbiečiui didelio įspūdžio nepaliko. Pavyzdžiui, prisėdęs pažiūrėti Kinijos „Grand Prix“, J.P.Montoya išjungė transliaciją jau po penkių pirmųjų ratų.

„Šanchajaus lenktynės manęs nesudomino. Be to, man trūksta to seno gero galingo variklių gausmo“, – ekonomiškesniais ir tylesniais varikliais nesusižavėjo J.P.Montoya.

Penkerius metus „McLaren“ ir „Williams“ komandoms atstovavęs lenktynininkas iš viso dalyvavo 95-iuose „Grand Prix“, iš kurių laimėjo 7, o ant podiumo lipo 30 kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.