Michaelis Schumacheris išvežtas iš Grenoblio?

Vokietijos radijas „7” paskelbė, kad Michaelis Schumacheris buvo išgabentas iš Grenoblio ligoninės. Į komą panirusia „Formulės 1” legenda dabar rūpinsis Šveicarijos specialistai. Gruodį kalnuose traumą patyręs M.Schumacheris šešis mėnesius buvo gydomas Prancūzijoje, tačiau dabar nuspręsta pakeisti aplinką, rašo ibtimes.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 9, 2014, 12:01 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:22 AM

Tiesa, M.Schumacherio vadybininkė ir atstovė spaudai Sabine Kehm paneigė pranešimus, kad lenktynininkas dabar yra kitoje medicinos įstaigoje. S.Kehm pabrėžė, kad sportininkas vis dar yra komos būsenoje ir gydomas Grenoblyje.

„Mūsų planas ir tikslas M.Schumacherį perkelti į reabilitacijos kliniką, kai tik jis pabus iš komos būsenos“, - paskutiniame savo pranešime sakė S.Kehm.

Tačiau vokiečiai mano, kad M.Schumacheris jau perkeltas.

„Ką galima apie tai sakyti ar galvoti? Mes tiksliai nežinome, kas vyksta. Kokia yra tiesa? Vienintelis dalykas, kurį tikrai žinome – kad jo šeimai labai sunku. Tai svarbiausia. O ką dar galima pasakyti?“, - neseniai sakė lenktynininkas Jacquesas Villeneuve.

Buvęs „Formulės 1” medikas Gary Hartsteinas neseniai pareiškė, kad sirgaliai neturėtų tikėtis išgirsti gerų naujienų apie „Formulės 1” čempioną.

„Bijau, kad niekada nebus gerų žinių“, - sakė G.Hartsteinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.