J. Bianchi situacija beviltiška, bet šeima tiki stebuklu

„Formulės 1” lenktynininko Juleso Bianchi šeima gyvena viltimi. Japonijos „Grand Prix“ lenktynėse į avariją patekęs ir be sąmonės į ligoninę išgabentas „Marussia“ pilotas vis dar išlieka kritinės būsenos, tačiau jo tėvas Philippe'as pabrėžia – sūnus nepasiduos, rašo BBC.

„Formulės 1” pilotai ir komandos nariai išreiškė palaikymą į avariją patekusiam J.Bianchi.<br>AP nuotr.
„Formulės 1” pilotai ir komandos nariai išreiškė palaikymą į avariją patekusiam J.Bianchi.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-14 16:55, atnaujinta 2018-01-27 09:09

25 metų prancūzas patyrė daugybinius galvos sužalojimus, kai „Suzuka“ trasoje rėžėsi į kraną, kėlusį kitą bolidą, vos prieš vieną ratą nesuvaldžiusio situacijos tame pačiame posūkyje.

„Situacija desperatiška, - sakė Ph.Bianchi. - Kiekvieną kartą, kai suskamba telefonas mes žinome, kad tai gali būti skambutis iš ligoninės ir mums bus pranešta apie Juleso mirtį. Bet jis nepasiduos. Esu tuo tikras. Aš tai matau ir tuo tikiu.“

Interviu italų laikraščiui „La Gazzetta dello Sport“ jis pridūrė: „Aš kalbu su juo. Žinau, kad jis mane girdi. Medikai sakė, kad vien dabartinė situacija yra stebuklas, nes niekas nėra išgyvenęs tokios rimtos avarijos. Julesas nepasiduos.“

Ph.Bianchi teigė, kad šeima liko sužavėta „Formulės 1” lenktynininkų palaikymu, kai prieš Rusijos „Grand Prix“ startą visi pilotai susirinko į ratą, apsikabino ir taip sudarė palaikymo ratą.

„Nesu to matęs. Tai mus sujaudino. Dėkojame jiems visiems. Daugelis jų palaiko ryšį su manimi, rašo man“, - sakė Ph.Bianchi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?