S. Kehm papasakojo apie M. Schumacherio sveikatą ir progresą

Nekalbantis, paralyžiuotas ir įkalintas neįgaliojo vežimėlyje – toks dabar legendinis „Formulės 1“ lenktynininkas Michaelis Schumacheris praėjus beveik 11 mėnesių nuo tragedijos Alpių kalnuose, kuri apvertė jo gyvenimą aukštyn kojomis.

Nuo tragedijos Prancūzijos Alpių kalnuose praėjo beveik 11 mėnesių.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Nuo tragedijos Prancūzijos Alpių kalnuose praėjo beveik 11 mėnesių.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2014, 8:02 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:28 PM

45-erių vokiečio atstovė Sabine Kehm, Vokietijos televizijai trumpai papasakojusi apie jo sveikatą, iš dalies patvirtino kito buvusio „Formulės 1“ lenktynininko Philippe‘o Streiffo žodžius.

„M.Schumacheriui geriau, bet tik santykinai, – f1i.com sakė prancūzas. – Labai sudėtinga, nes jis negali kalbėti. Jis yra neįgaliojo vežimėlyje, paralyžiuotas, turi bėdų dėl atminties ir kalbos. Buvimas su šeima jam leis greičiau atsigauti, tačiau bus sunku.“

„Atsižvelgiant į patirtos traumos sunkumą, Michaelis padarė progresą“, – patvirtino S.Kehm.

Vis dėlto ji negali pasakyti, kada Michaelis atrodys dar gyvybingesnis.

„Deja, šioje situacijoje neįmanoma to prognozuoti, – atsiduso S.Kehm. – Tiesiog jam dar reikia duoti laiko. Turime būti kantrūs.“

Ji džiaugiasi, kad šurmulys už M.Schumacherio palatos, o dabar jau – namų Ženevoje kambario durų - gerokai sumažėjo. Anksčiau žurnalistai tykojo laukdami bent menkiausios žinios apie vokiečio sveikatą.

„Šurmulys aprimo. Žmonės suprato, kad turi būti kantresni ir ramesni. Daugelis suprato, kad privatumas tokioje situacijoje irgi yra labai svarbus“, – teigė S.Kehm.

M.Schumacherių šeima dėkinga žmonėms už rūpestį ir palaikymą.

„Visa šeima taip pat labai laiminga ir sujaudinta tokio dėmesio. Sulaukiame labai daug palaikymo. Manau, kad tokia pozityvi energija taip pat turi teigiamos įtakos“, – nuotaikas M.Schumacherių šeimoje apibūdino S.Kehm.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.