1006 km lenktynių organizatoriai pradėjo dalyvių registraciją

Maratonines automobilių lenktynes rengianti bendrovė „Promo Events“ gruodžio 14-ąją pradėjo ateinančių metų priešpaskutinį liepos savaitgalį, 19-22 dienomis Palangoje vyksiančių tradicinių „Eneos 1006 km lenktynių“ dalyvių registraciją.

„Eneos 1006 km lenktynių“ organizatoriai jau priima dalyvių paraiškas.<br>Organizatorių nuotr.
„Eneos 1006 km lenktynių“ organizatoriai jau priima dalyvių paraiškas.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2016, 5:44 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:35 PM

Renginio organizatoriai vasaros greičio fiestai keletą metų iš eilės skatina ruošti ratus bemaž tuo pačiu laiku – prieš didžiąsias metų šventes.

Suteiks privalumų

„Ankstyva registracijos pradžia suteiks daugiau galimybių ne tik mūsų šalies, bet ir būriui pajėgiausių užsienio šalių sportininkų atvykti į Palangą, o juos dera kviesti iš anksto“, – sako jau 18-ąsias maratonines lenktynes rengiantis Darius Jonušis.

Jis įsitikinęs, jog anksti kėlęs niekada nepralaimi. Anksčiau pareiškę norą varžytis lietuviškajame maratone ne tik patys palengvina sau naštą, bet ir suteikia lenktynių organizatoriams daugiau laiko skirti detalesniam pasirengimui visų pamėgtam renginiui.

Lenktynių organizatoriai anksčiausiai pateikusiems paraiškas žada suteikti galimybę patiems išsirinkti patogiausias vietas laikiniesiems komandų garažams.

Komandos tai galės padaryti jau registracijos metu adresu www.1000km.eu, kur taip pat turi pateikti pagrindinę informaciją apie ekipą: jos startinį numerį, pavadinimą, komandos licenciją ir t.t. Kaip ir pernai, jau pateikdami registracijos dokumentus komandų vadovai galės užsisakyti virš serviso zonos ekipai priklausančio ploto įrengimą pagal pageidavimą. Jį komandos galės naudoti tiek savo laisvalaikiui, tiek ir svečiams pasikviesti.

Laikosi įprasto grafiko

Jei net ir visus reikalavimus įvykdžiusi komanda vėliau pageidautų keisti dislokaciją, tokią galimybę organizatoriai jiems palieka – siūlys pasirinkti bet kurią likusią laisvą vietą. Taigi delsti su paraiškomis tikrai neverta.

„Tikimės, jog paskelbę paraiškų priėmimo pradžią netrukus galėsime pasveikinti ir pirmąsias ekipas, pateikusias paraiškas dalyvauti 2017 metų 1006 km lenktynėse.

Ir tai turbūt įvyks dar prieš Kalėdas ar Naujuosius metus“, – sako D. Jonušis.

Naujos intrigos į varžybas Palangoje turėtų įnešti pasaulinė lenktynių klasė TCR, į kurios tvarkaraštį įtraukti ir du ilgų nuotolių lenktynių įskaitos etapai.

Pirmasis liepos 19-22 d.d. Palangoje kartu su „Eneos 1006 km lenktynėmis, o antrasis – rugsėjo 23-24 d. Estijoje, Pernu trasoje, taps Lietuvos ir Baltijos šalių žiedinių lenktynių dalimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.