Paragvajaus grožis sužavėjo Antaną Juknevičių

Milijardo žiūrovų dėmesį visame pasaulyje sukaustantis Dakaro ralis šiemet priėmė dar vieną šalį į savo šeimą. Paragvajus tapo 29-ąja šalimi, kurioje rengiamas sunkiausiomis pasaulio varžybomis tituluojamas maratonas.

Paragvajaus grožis sužavėjo Antaną Juknevičių.<br>Komandos nuotr.
Paragvajaus grožis sužavėjo Antaną Juknevičių.<br>Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 4:40 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:39 PM

Šioje šalyje vyko visi Dakaro formalumai, starto podiumas bei pirmasis ralio etapas – prologas.

Varžybų dalyvius ši šalis užbūrė gyventojų atvirumu, įspūdinga gamta bei ypatingu raudoną atspalvį turinčiu gruntu, ant kurio prologe lenktyniavo sportininkai.

Daugiau nei 20-yje šalių lenktyniavęs, 7-iuose Dakaro raliuose dalyvavęs „Craft Bearings“ komandos lenktynininkas Antanas Juknevičius taip pat turėjo gerų žodžių Paragvajui.

„Tikrai puiki šalis – iš organizacinės pusės viskas buvo neblogai įgyvendinta, labai patiko ir trasos. Galima rasti įvairaus tipo dangos, šalis gan turtinga savo gamta“, – teigė A. Juknevičius.

„Taip pat neblogai vertinu ir renginio organizacinę pusę – Dakaro startas reikalauja labai daug logistinių, administracinių įgūdžių, ir kad visa tai įvyktų sklandžiai, reikia įdėti nemažai pastangų. Manau, pirmąjį Dakaro egzaminą šalis išlaikė.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.