Dėl koronaviruso – įtempta situacija Bahreine: „Formulės 1“ lenktynės liks be žiūrovų

Kitą savaitgalį prasidėsiantis „Formulė 1“ sezonas sulaukė dar vieno smūgio dėl koronaviruso. Pranešama, kad Bahreino „Grand Prix“ vyks be sirgalių. Organizatoriai paskelbė, kad lenktynėse, kurios vyks kovo 20-22 dienomis, bus „tik dalyviai“, nes leisti jas gyvai stebėti žiūrovams „nebūtų teisinga.“

 Bahreino „Grand Prix“ vyks be žiūrovų.<br> ImagoImages/Scanpix nuotr.
 Bahreino „Grand Prix“ vyks be žiūrovų.<br> ImagoImages/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2020, 11:16 AM, atnaujinta Mar 8, 2020, 11:48 AM

Vasarį buvo paskelbta, kad dėl koronaviruso protrūkio balandžio 17-19 dienomis turėjusios vykti Kinijos „Grand Prix“ lenktynės nukeliamos į ateitį, rašo BBC.

„Turint galvoje koronaviruso paplitimą, tokio globalaus renginio, kuriame lankosi ir tūkstančiai keliautojų iš viso pasaulio šalių, ir visi jie gali kontaktuoti, organizavimas su žiūrovais nebūtų teisingas žingsnis. Tačiau norime pabrėžti, kad lenktynės vyks ir jas bus galima stebėti per televizijas“, – pranešė Bahreino „Grand Prix“ organizatoriai.

Bahreino lenktynės – antrosios po „Formulės 1“ sezono starto. Jis įvyks Australijoje kitą savaitgalį.

Siekdamas išsaugoti lenktynes Bahreinas ėmėsi specialių priemonių. Imigracijos departamentas ir Sveikatos apsaugos ministerija jau pareikalavo visų „Formulės 1“ komandų personalo darbuotojų informacijos. Ją turi pateikti ir administratoriai, televizijų darbuotojai ir žiniasklaidos atstovai, kurie 14 dienų iki lenktynių planuoja keliauti per Kiniją (įtraukiant Hongkongą), Iraną, Iraką, Italiją, Japoniją, Pietų Korėją, Malaiziją, Singapūrą, Egiptą, Libaną ir Tailandą.

Visi keleiviai bus nuodugniai patikrinti Manamos oro uoste.

Bahreine yra užfiksuota daugiau kaip 80 koronaviruso atvejų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.