Žvejų sėkmė - pagavo didelį karpį ir laimėjo „Kia“ automobilį

Lietuvos žvejybos istorijoje – neeilinis įvykis. Žvejai Saulius Šukelis ir Arūnas Časas, tradicinėse žvejų varžybose sugavę didžiausią karpį, laimėjo naujutėlaitį „Kai Cee'd“ universalą. „Per žvejo karjerą esu pagavęs ir beveik dvidešimties kilogramų karpį, bet automobilio „sužvejoti“ dar neteko. Pagrindinį laimikį jau spėjome apžiūrėti: talpus, ekonomiškas, važiavimas smarkiai nekerta per kišenę. Kaip dalinsimės laimėtą „Kia“ dar nenusprendėme, teks gerai pasukti galvą, juk gyvename skirtinguose miestuose“, - prisipažino kaunietis Saulius Šukelis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2012, 3:17 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:16 AM

Karpis užkibo maždaug po trijų valandų nuo žvejybos pradžios.

Šiųmetinėse „Dynamite baits, Kur tu karpi?“ varžybose į krantą ištraukta „auksinė“ žuvis sverė 8,3 kilogramo. Išskirtinio karpio skonį galėjo pajusti visi, susirinkę į automobilio teikimo ceremoniją „Kia Auto“ salone.

„Jau daug metų remiame šį renginį ir garantuojame, jog remsime jį dar ne vienerius metus. Laimėtojams dovanosime dar įspūdingesnius prizus”, - perduodamas laimėto automobilio raktelius naujiems savininkams sakė bendrovės „Kia Auto” direktorius Gintaras Kaukėnas.

„Kur tu karpi?“ varžybas sodyboje „Karpynė“ organizuoja žūklės klubas „Vienam gale kablys” jau tryliktus metus iš eilės. Pasak klubo valdybos pirmininko Svajūno Mikalausko, šis renginys jau tapo žūklės mėgėjų tradicija ir nei krizė, nei ekonomikos augimas nesutrukdė jam tobulėti ir augti. Tai šventė ne tik žvejams, bet ir žiūrovams.

Pirmas ir vienintelis iki šio įvykio auksinis karpis buvo ištrauktas 2000 metais, per pirmąsias renginio varžybas. Tuomet piniginis prizas siekė du tūkstančius litų. Šiemet, be draudimo bendrovės BTA, žūklės klubo „Vienam gale kablys“ ir „Kia Auto” įsteigto prizo automobilio – prizinis fondas siekė dešimt tūkstančių litų. Prizais buvo apdovanotos pirmos dešimt komandų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.