Internete jau pasklido naujojo „Lexus LS“ nuotraukos

Nors naujos kartos „Lexus“ flagmano debiutas numatytas kitą pirmadienį San Franciske (JAV), likus porai dienų iki premjeros internete pasklido šio modelio nuotraukos. Tiesa, kol kas tai tik trys nuotraukos, paviešintos viename Azijos socialinių tinklų.

Iš „nutekintų“ internete nuotraukų matyti, jog naujo LS modelio priekis bus labai panašus į jau anksčiau rinkoje debiutavusio mažesniojo GS modelio priekinę dalį
Iš „nutekintų“ internete nuotraukų matyti, jog naujo LS modelio priekis bus labai panašus į jau anksčiau rinkoje debiutavusio mažesniojo GS modelio priekinę dalį
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2012, 8:51 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:03 PM

Iš „nutekintų“ internete nuotraukų matyti, jog naujo LS modelio priekis bus labai panašus į jau anksčiau rinkoje debiutavusio mažesniojo GS modelio priekinę dalį - gerokai agresyvesnis nei buvo iki šiol.

Taip pat šiek tiek agresyvesnė ir galinė dalis.

Būsimąjį „Lexus LS 460“ modelį varys 8 cilindrų, 4,6 darbo tūrio variklis, o galingesnį „Lexus LS 600h“ - 8 cilindrų, 5 litrų darbo tūrio hibridinis motoras. Bus gaminama standartinė ir prailgintos ratų bazės versijos.

Jau kitos savaitės pradžioje turėsime daugiau naujo modelio nuotraukų ir tikslesnės techninės informacijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.