Europiečiai įvertino „Dacia“ automobilių patikimumą

Penkiose Europos valstybėse šiemet atlikto vartotojų asociacijos tyrimo duomenimis, „Dacia“ buvo pripažinta patikimiausia automobilių marke. Šis reitingas sudaromas kas du metus, jame vertinami 32 prekės ženklai, tyrimo metu apklausiama 30 tūkstančių vartotojų Prancūzijoje, Ispanijoje, Portugalijoje, Belgijoje ir Italijoje. „Dacia“ automobiliai taip pat susilaukė teigiamų atsiliepimų specializuotoje užsienio žiniasklaidoje.

„Dacia“ klientai turi aiškius lūkesčius – jie nori patikimų, paprastų automobilių už prieinamą kainą.<br>Gamintojas
„Dacia“ klientai turi aiškius lūkesčius – jie nori patikimų, paprastų automobilių už prieinamą kainą.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2012, 4:12 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:37 PM

Prancūziškojo „Auto Plius“ žurnalo patikimumo tyrime „Dacia“ užėmė pirmąją vietą, o „Auto Moto“ apibūdino „Dacia Duster“ visureigį kaip paprastą bei stiprų ir skyrė 16 iš 20 galimų taškų patikimumo reitinge.

Vokietijoje „Autobild“ žurnalas antrus metus iš eilės skyrė „Dacia Sandero“, „Dacia Logan MCV“ ir „Dacia Duster“ automobiliams „Wertmeister“ apdovanojimą už geriausią kainą. „Dacia Sandero“ taip pat sulaukė didžiausio Europoje automobilių klubo „ADAC“, atsakingo už transporto priemonių patikimumą, pripažinimo – klubas šiam modeliui skyrė 4 vietą mažų automobilių kategorijoje.

„Dacia“ naudojami „Nissan“ ir „Renault“ automobiliuose išbandyti varikliai. Pavyzdžiui, „Dacia“ automobiliuose montuojamas populiariausias aljanso variklis 1,5 dCi.

„Dacia“ klientai turi aiškius lūkesčius – jie nori patikimų, paprastų automobilių už prieinamą kainą.

Tokie klientai nėra suinteresuoti nebūtinomis bei automobilio kainą, svorį ir kuro sąnaudas didinančiomis technologijomis. Analizuodama vartotojų poreikius, „Dacia“ stengiasi išlaikyti balansą tarp funkcionalumo, kompleksiškumo ir kainos. Todėl siekiant paprastumo yra mažinami dizaino, projektavimo ir gamybos kaštai.

Šiandien „Dacia“ markės automobiliai yra parduodami 36 pasaulio valstybėse – Europoje, Viduržemio jūros regione, Eurazijoje, Viduriniuosiuose rytuose, Afrikoje, Indijoje. Visiems „Dacia“ automobiliams yra suteikiama 3 metų arba 100 000 kilometrų gamintojo garantija.

Šiuo metu gaminami „Logan“, „Sandero“, „Sandero Stepway“, „Duster“, „Lodgy“, „Dokker“ automobiliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.