Naujasis „Ford Ranger“ išrinktas pasaulio metų pikapu

Po intensyvių bandymų Anglijos Milbruko bandymų poligone, geriausiu pikapu pasaulyje paskelbtas naujasis „Ford Ranger“. Kiekvienas komisijos narys „Ranger“ skyrė savo aukščiausią įvertinimą, iš viso „Ford“ pikapas pelnė 47 komisijos balus – tai daugiau nei sudėjus kartu antrojoje ir trečiojoje vietoje likusių pretendentų įvertinimus.

„Ford Ranger“ yra visiškai naujos kartos pikapas, kuris savo pirmtakus lenkia krovumu ir gali pasigirti didžiausiu leistinu tempti svoriu savo klasėje.<br>Gamintojas
„Ford Ranger“ yra visiškai naujos kartos pikapas, kuris savo pirmtakus lenkia krovumu ir gali pasigirti didžiausiu leistinu tempti svoriu savo klasėje.<br>Gamintojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2012, 10:45 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 4:20 PM

„Ford“ atstovai garbingą prizą iš „International Pick-Up Award“ komisijos pirmininko Peterio Wiemano rankų atsiėmė Dubline surengtoje komercinio transporto parodoje „Fleet Transport EXPO 12“.

Naujasis „Ranger“ siūlomas su trijų skirtingų tipų keleivių kabina – „Double“, „Super“ ir „Regular“, taip pat galima rinktis vieną iš dviejų ekonomiškų ir galingų „Duratorq TDCi“ dyzelinių variklių bei dviem ar visais keturiais ratais varomą važiuoklę.

„Ranger“ puikiai tinka darbui ir laisvalaikiui, tą bet kuris klientas pajunta vos atsidūręs prie automobilio vairo ar keleivio vietoje. Apdovanojimas patvirtina, kad mūsų tarptautinės kūrėjų komandos pastangos yra įvertintos“, – sakė „Ford of Europe“ globalių komercinių automobilių linijos direktorius Paulas Randle.

Ford Ranger“ yra visiškai naujos kartos pikapas, kuris savo pirmtakus lenkia krovumu ir gali pasigirti didžiausiu leistinu tempti svoriu savo klasėje. Be to, jame montuojamos naujausios komfortą didinančios ir vairuotojui padedančios sistemos, o automobilio saugumas įvertintas penkiomis „EuroNCAP“ žvaigždutėmis – pirmą kartą pikapų gamybos istorijoje.

„Ford Transit Custom“ neseniai buvo apdovanotas „International Van of the Year 2013“ titulu, o „Ford“ litro darbinio tūrio trijų cilindrų variklis šiemet išrinktas geriausiu varikliu pasaulyje.

Naujasis „Ford Ranger” jau parduodamas ir Lietuvoje. Šis modelis taip pat dalyvauja „Metų automobilis 2013” rinkimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?