Paskelbta „Dacia Sandero“ kaina - nuo 26 tūkstančių litų

Į „Dacia“ prekybos salonus atkeliavo atnaujintas „Dacia Sandero“, kuris debiutavo rugsėjį vykusioje Paryžiaus automobilių parodoje. Pigiausios „Access” versijos kaina su 1,2 litro darbo tūrio (75 AG) varikliu kaina - 26 170 litų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-29 14:37, atnaujinta 2018-03-15 00:32

„Dacia” automobilių patikimumas yra palankiai vertinamas nepriklausomų organizacijų bei vartotojų. „ADAC” organizacija „Dacia Sandero” paskyrė ketvirtąją vietą nedidelių automobilių segmente. Vartotojų sąjungos („Consumer Union”) atliktame tyrime „Dacia” paskelbtas patikimiausiu 2012-ųjų gamintoju.

„Dacia” taip pat pirmauja Europos automobilių žurnalų reitinguose: „Auto Plus”, „L‘Automobile Magazine”, „German Auto Zeitung”, „Autobild” ir daugelyje kitų.

Naujojo „Dacia Sandero” gamą sudaro trys versijos – „Access”, „Ambience” ir „Laureate”. „Laureate” bei „Stepway” turi du komplektavimo lygius.

Variklių gamą sudaro benzininis 1.2 litro variklis, taip pat gaminamas su suskystintų dujų sistema, naujausias trijų cilindrų „Turbo TCe90“ agregatas ir 1.5 dCi 75 AG ir 90 AG dyzeliniai varikliai.

Naujieji „Dacia Sandero” ir „Sandero Stepway” salonus pasieks jau šių metų gruodžio mėnesį, o kitų metų pavasarį atstovybės pradės prekiauti naujuoju „Dacia Logan”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.