Prikirpk sparnus kelių gaideliui su programėle „Pričiupk!“

Kam mieste neteko patirti nepatogumų dėl visur, kur tik užsimano, savo automobilius statančių chamų? Kas nesipiktino prabangius visureigius neįgaliųjų vietose statančiomis damomis, kurių didžiausias gyvenimo nuopelnas – turtingas vyras ir kelios dešimtys kailiniams nužudytų šermuonėlių, o didžiausia liga – troškimas patekti į žurnalo viršelį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2012, 6:05 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 9:19 PM

Nuo šiol norint sudrausminti tokius pažeidėjus, nebereikės skambinti arba rašyti policijai. Programuotojų komandos „OSM Games“ pristatyta programėlė „Pričiupk!“ leidžia tai padaryti gerokai paprasčiau.

Kiekvienas, įdiegęs į savo išmanųjį telefoną šią programėlę, gali tapti tikru pažeidėjų siaubu.

Išvydai nekultūringą elgesį miesto gatvėse, nufotografuoji telefono kamera pažeidėją ar jo transporto priemonę, numatytoje skiltyje trumpai aprašai situaciją ir vienu paspaudimu nusiunti pranešimą į policijos elektroninę pažeidimų fiksavimo sistemą ePolicija.lt. Programėlė pati nustato pažeidimo datą, laiką ir tikslias vietos koordinates.

Netinkamą vairuotojų elgesį pažaboti padės ir programėlėje įdiegta viešinimo funkcija.

Spustelėjus nuorodą „Žiniasklaida“, pranešimas su užfiksuotu KET pažeidimu bus nusiųstas šalies interneto naujienų portalams, renkantiems informaciją apie kelių erelius. Nes aplikacijos kūrėjai tiki, kad kartais viešumas drausmina labiau, nei baudos.

Pirmieji programėle „Pričiupk!“ gali naudotis „Android“ operacinės sistemos vartotojai, kurie nemokamai ją gali parsisiųsti iš „Play Store“ internetinės parduotuvės, čia. Taip pat parengtos versijos skirtos iOS ir „Windows Phone“ operacinėms sistemoms, kuriomis vartotojai galės pradėti naudotis artimiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.