Šmaikštūs indai iš seno „Suzuki Swift“ sumeistravo „Bugatti Veyron“

Pasirodo, kad neįprastu automobilių perdarymu mėgsta užsiimti ne tik Rusijos, Kinijos ir Artimųjų Rytų gyventojai. Neseniai Indijoje veikianti automobilių perdarymo bendrovė „SF Carz“ pademonstravo, kaip paprastą, mažytį ir pigų 1,3 litro varikliu varomą „Suzuki Swift“ galima paversti 1001 AG galingumo ir 408 km/val. greitį pasiekiančiu „Bugatti Veyron“. Ši superautomobilio, kainuojančio per 1 milijoną eurų, replika atrodo išties žaismingai ir, rodos, neturėtų supykdyti net tikrųjų „Bugatti Veyron“ savininkų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2013, 12:01 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 4:47 AM

Juolab, kad dauguma net nebus girdėję apie tokį „Suzuki“ modelį, kuris Indijoje buvo vadinamas „Maruti Esteem“, o kitose šalyse buvo gaminamas skirtingais pavadinimais: „Suzuki Swift“, „Holden Barina“, „Geo Metro“ ir „Pontiac Firefly“.

Senasis „Swift“ buvo išties populiarus.

Kaip ironizuoja automobilį pagaminusios bendrovės atstovai, jų gamintas automobilis yra mažesnis už originalų „Veyron“ ne tik dydžiu. Teko sumažinti darbo tūrį nuo 16 litrų iki 1,3, o variklio pajėgumą - nuo 1001 iki 85 arklio galių.

Tačiau nepaisant visų sumažinimų, neįprastas „Suzuki Veyron“ traukte traukia praeivių dėmesį.

Parengė M. Grinius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.