Per kultinės laidos „Top Gear“ filmavimą sudužo sraigtasparnis (video)

Neįprastos lenktynės tarp „Corvette ZR1“ ir „Cobra“ sraigtasparnio, kurias surengė „Top Gear“ laidos rengėjai Pietų Korėjoje, baigėsi labai netikėtai. Atlikdamas staigų manevrą, sraigtasparnio pilotas jo nesuvaldė ir rėžėsi į žemę. Visa tai labai kokybiškai pavyko nufilmuoti laidos operatoriams. Pranešama, kad per incidentą niekas nenukentėjo.

Lenktynėse su „Corvette ZR1“ atlikdamas staigų manevrą, sraigtasparnio pilotas jo nesuvaldė ir rėžėsi į žemę.<br>"TopGear"
Lenktynėse su „Corvette ZR1“ atlikdamas staigų manevrą, sraigtasparnio pilotas jo nesuvaldė ir rėžėsi į žemę.<br>"TopGear"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 12, 2013, 4:00 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 2:27 AM

Lenktynės tarp automobilio ir sraigtasparnio - ne naujiena kultinės laidos automobilininkams „Top Gear“ kūrėjams.

Dažniausiai jos yra kruopščiai surežisuotos ir baigiasi be incidentų.

Tačiau Pietų Korėjoje pagal BBC licenziją kuriamoje vietinėje „Top Gear“ versijoje sunkaus „Bell AH-1 Cobra“ sraigtasparnio ir sportinio automobilio, kurį vairavo vietinė įžymybė Kim Jin-pyo, dvikova baigėsi visai ne taip, kaip buvo tikėtasi.

Beje, panašios lenktynės jau buvo atliktos JAV kuriamoje „Top Gear“ laidoje ir ten buvo apsieita be jokių incidentų. Pietų Korėjoje įvykusi sraigtasparnio avarija aiškinama techniniu gedimu.

Parengė M. Grinius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.