„Mercedes-Benz“ pristato iškart 10 naujų „Unimog“ modelių

„Mercedes-Benz“ investavo 135 milijonus eurų ir pristato net 10 naujų „Unimog“ modelių, taip išlaikydamas lyderiaujančio šiame segmente gamintojo poziciją. „Mercedes-Benz“ sunkvežimių gamintojas šiuo metu yra vienintelis Europoje, siūlantis pačius griežčiausius „Euro VI“ standartus atitinkančius modelius. Beje, šie standartai įsigalios tik po 9 mėnesių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-03 12:06, atnaujinta 2018-03-07 08:28

„Naujos Unimog ir Econic modelių serijos lyderiauja inovacijų ir ekologijos srityse. Mes įsitikinę, kad naujos transporto priemonės nustatys naujus standartus ir iš esmės prisidės prie esamų ir būsimų mūsų klientų verslo sėkmės“, - teigė „Mercedes-Benz“ specialios paskirties sunkvežimių vadovas Yaris Pürsün.

Naujų produktų serija papildyta „BlueEFFICIENCY Power“ šešių cilindrų varikliais, kurių galingumas yra nuo 156 AG iki 354 AG, bei moderniausiais varikliais, pasižyminčiais mažomis degalų sąnaudomis.

Šios serijos transporto priemonės pristatomos su atnaujinta variklio koncepcija, kabinomis, suteikiančiomis platesnį matomumą, bei įdiegtomis naujomis hidraulinėmis sistemomis, kurios skirtos efektyvesniam transporto priemonės panaudojimui.

Naujoji „Econic“ serija dar labiau sustiprino žemo įlipimo kabinos koncepciją, tai pat atnaujino važiuoklę, interjerą ir eksterjerą.

Šios serijos sunkvežimiai nuo pirmtako skiriasi ir ekonomiškumu: kuro sąnaudas pavyko sumažinti net iki keturių procentų. Tiek „Unimog“, tiek „Econic“ tapo ir kur kas lengviau valdomi.

Naujosios transporto priemonės nuo konvejerio pradės riedėti jau rugsėjį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.