Vilniuje atidaromas „Harley-Davidson“ salonas

Trečiadienį Vilniaus gatves ketina sudrebinti būrys įspūdingų „Harley-Davidson“ motociklų. Taip šių plieninių žirgų gerbėjai pažymės „Harley-Davidson“ salono atidarymą.

P. Mantautas
P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2013, 7:15 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 4:17 PM

Netoli sostinės centro įsikūrusiame klasikinių amerikietiškų motociklų salone bus galima į „harlius“ ne tik pasižiūrėti, bet ir juos išbandyti – salone bus paruošti trys bandomieji motociklai.

Įkvėptas ilgametės meilės šios markės motociklams, „Harley-Davidson“ saloną nusprendė atidaryti grupės „Poliarizuoti stiklai“ muzikantas Arvydas Skernevičius su sūnumis Petru ir Jonu.

Entuziastas pats labai daug keliauja motociklais ne tik po Lietuvą, bet ir po Europą, be to, priklauso „Harley-Davidson“ savininkų klubui ir aktyviai bendrauja su kitais šios markės mylėtojais.

„Lietuvoje jais važinėja per 1000 žmonių, tad nusprendėme, kad salonas bus labai reikalingas, be to, Lietuva buvo vienintelė šalis Europos Sąjungoje, neturinti „Harley-Davidson“ salono ir serviso“, – pastebėjo A. Skernevičius.

Naujajame salone bus galima įsigyti naujausius „Harley-Davidson“ motociklus, įvairius aksesuarus, specialią aprangą ir susiremontuoti jau turimą šios firmos motociklą servise. Šeimininko teigimu, „Harley-Davidson“ nėra vien turtuolių malonumas, nauji motociklai kainuos nuo 28 tūkst. litų.

„Harley-Davidson“ yra vienas iš seniausių ir garsiausių motociklų prekės ženklų. Šiemet „harliams“ sukako 110 metų ir jų gerbėjų skaičius vis didėja. Įvairiose šalyse veikia gerbėjų klubai, Lietuvoje jam priklauso per 60 žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.