Kokį automobilį Frankfurte puošė gražiausia mergina?

Specialiai lrytas.lt, Frankfurtas

"Maserati Quattroporte".<br>I.Staškutės nuotr.
"Maserati Quattroporte".<br>I.Staškutės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ilona Staškutė

Sep 14, 2013, 8:58 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 4:59 AM

Gražuolės ir automobiliai yra vienas nuo kito neatsiejami dalykai. Vieni perka prabangius automobilius, kad patiktų gražioms moterims, kiti perka juos savo mylimosioms arba moterys pačios nusiperka sau norimą modelį.

Per sunkmetį automobilių parodose naujus modelius demonstruojančių gražuolių buvo akivaizdžiai sumažėję, bet Frankfurte jų ir vėl buvo ne tik prie brangiausių modelių.

Automobilių gamintojai merginoms parinko patį įvairiausią įvaizdį – nuo „Audi A8L“ demonstravusios aukštuomenės damos ar trumpute suknele pasipuošusios merginos prie „Opel Monza“ koncepcinio modelio iki „kaimynų merginos“ prie „Peugeot 308R” ar “Ducati” motociklą demostravusios panelės su raudonu kombinezonu.

Daugiausiai dėmesio madai skyrė „Maserati“. Itališkų prabangių automobilių gamintojas pristatė specialią „Maserati Quattroporte“ versiją, kurtą kartu su italų dizaineriu Ermenegildo Zegna. Mašiną demonstravusi egzotiška gražuolė vilkėjo ir šio dizainerio suknelę.

Smart“ prisistatė visai kitaip – šią markę reklamavusios merginos nestoviniavo prie automobilių, bet nepaisant vėsaus oro žaidė paplūdimio tinklinį.

Kurios markės automobilį demonstravo žavingiausia mergina, galite išsirinkti peržiūrėję nuotraukų galeriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.