Beprotiškas arabų išradimas – nuo galinės sėdynės vairuojamas visureigis (video)

Kai šis „Nissan Patrol“ važiuoja pro šalį, atrodo, kad automobilio niekas nevairuoja. Stebinančio automobilio paslaptis – vairuotojo vieta perkelta į visureigio vidurį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2013, 3:39 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:49 PM

Vietoje galinių sėdynių eilės per vidurį įmontuotas tik vienas krėslas vairuotojui, o vairas įspraustas į tarpą tarp priekinių sėdynių. Po juo šiaip ne taip patalpinti ir pedalai.

Prietaisų skydelis pritaisytas už priekinės sėdynės atkaltės, o greta įmontuotas ir automatinės pavarų dėžės perjungimo mechanizmas. Akivaizdu, kad visureigio perdarymas atsiėjo nepigiai, bet kodėl Dubajuje gyvenantiems meistrams šovė į galvą toks sprendimas, jie negalėjo paaiškinti.

Visiškai nelogiškai modifikuoto automobilio priekyje paliktos dvi sėdynės keleiviams, o vietoje prietaisų skydelio bei vairo įmontuota vientisa palangė su dviem ekranais.

Už jų sėdintis vairuotojas vargu ar apskritai mato, kur važiuoti, nes jam kelią užstoja ne tik priekyje sėdintys žmonės, bet ir tamsinti šoniniai langai, o veidrodėlių nėra nei mašinos šonams, nei eismui už nugaros stebėti.

„Nissan Patrol“ perdaręs „King of Customs“ meistras, pasipuošęs sportiniu kostiumu ir pliažinėmis šlepetėmis, pats papasakojo apie savo kūrinį „Youtube“ patalpintame vaizdo įraše. Jį galima pažiūrėti žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.