Vykstantiems į Vilniaus knygų mugę – nemokami miesto autobusai

Sostinės savivaldybė pasirūpino, kad vilniečiams pasiekti Knygų mugę būtų paprasčiau – kas 20 minučių nuo Katedros aikštės iki „Litexpo“ ir atgal kursuoja specialūs nemokami autobusai.

Nemokami miesto autobusai į Vilniaus knygų mugę kursuos iki sekmadienio.<br>Sauliaus Žiūros nuotr.
Nemokami miesto autobusai į Vilniaus knygų mugę kursuos iki sekmadienio.<br>Sauliaus Žiūros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-24 11:15, atnaujinta 2017-04-09 04:02

Šiais autobusais nemokamai gyventojai galės važiuoti iki pat sekmadienio – 18-osios Vilniaus knygų mugės pabaigos.

Vilniečiai ir miesto svečiai į knygų mugę atvykti gali ir miesto viešuoju transportu. 2G Santariškės–Laisvės pr.–Stotis maršruto autobusai papildomai stos stotelėje Parodų rūmai Lazdynų ir Savanorių prospekto link.

Atsižvelgiant į praėjusių metų praktiką, vasario 25–26 dienomis, šeštadienį ir sekmadienį, greitųjų autobusų 2G Santariškės–Laisvės pr.–Stotis maršrute dirbs talpesni – triašiai autobusai.

Kaip įprastai, Parodų rūmų stotelėse sustos 13 Pašilaičiai–Justiniškės–Žemieji Paneriai, 16 Pašilaičiai–Lazdynai–Stotis, 18 Pašilaičiai–Justiniškės–Žemieji Paneriai–Titnago g. maršrutų troleibusai, 21 Lazdynėliai–Lazdynai–Centras, 54 Pilaitė–Lazdynai–Stotis maršrutų autobusai.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, socialiniame tinklalapyje www.facebook.com/susisiekimo.paslaugos, mobiliaisiais telefonais m.stops.lt bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.