„Corvette“ muziejuje smegduobė prarijo 8 automobilius (video)

JAV nacionaliniame „Corvette“ muziejuje įvyko neįprasta nelaimė – viduryje nakties po muziejaus grindimis atsivėrus smegduobei į ją nugarmėjo aštuoni istoriniai automobiliai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-13 12:02, atnaujinta 2018-02-16 09:24

Apie 12 metrų skersmens ir 9 metrų gylio duobė atsivėrė paryčiais. Automobilių salės grindys subyrėjo per keletą sekundžių.

Tarp sudaužytų automobilių – juoda 1962-ųjų „Corvette“, 1993-ųjų „ZR-1 Spyder“ ir keletas kitų brangių istorinių modelių.

„Mes jaučiamės sugniuždyti, šie automobiliai buvo kaip šeimos nariai žmonėms. Kiekvienas iš jų buvo savaip ypatingi ir svarbūs istoriškai“, – sakė muziejaus atstovė Katie Frassinelli mashable.com.

Du iš aštuonių automobilių buvo paskolinti „General Motors“ koncerno, o kiti priklausė muziejui. Kol kas dar neaišku, ar pavyks nugarmėjusius automobilius ištraukti, nes artintis prie ką tik įgriuvusios smegduobės labai pavojinga.

Muziejus iš viso turi apie 80 „korvečių“. Smegduobės nepaliesti automobiliai išgabenti iš salės, bet koks bus muziejaus likimas, dar neaišku.

Smegduobės atsivėrimą užfiksavo muziejaus apsaugos kameros. Nelaimė įvyko per mažiau, nei minutę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.