Vidurinį pirštą rodęs „kelių erelis“ atsitrenkė į stulpą (video)

Po kelią besisklaidęs ir nepadorius gestus rodęs vyriškis norėjo pademonstruoti savo viršenybę, tačiau išėjo priešingai. Apšaukęs greta važiavusią moterį jis nesuvaldė savo pikapo ir rėžėsi į stulpą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-31 16:19, atnaujinta 2018-02-14 23:50

Nelaimė nutiko JAV, Floridoje. Greitkeliu važiavusi Tampos gyventoja pastebėjo, kad jos automobilį ėmė sekti juodas pikapas. Jis buvo visai prilipęs prie jos automobilio galo, nors moteris važiavo įprastu greičiu, o greta, pirmoje juostoje, automobiliai riedėjo dar lėčiau.

Supykęs, kad ši jo nepraleidžia, vairuotojas moteriai parodė vidurinį pirštą, ją apšaukė ir nėrė pro jos automobilio priekį, tačiau nesuvaldęs automobilio nudaužė skiriamosios juostos stulpelį ir perskriejęs per priešingo eismo juostą rėžėsi į stulpą.

Tai moteriai pasirodė labai juokinga. „Cha, gavai, ko nusipelnęs. Viskas nufilmuota, vyruti“, - girdisi jos balsas įraše.

Vaizdo įrašą telefonu nufilmavo ji pati, bet abcnews.com ji užtikrino, kad buvo sutelkusi dėmesį į kelią ir tik peržiūrėjusi įrašą pastebėjo vyro rodomą nepadorų gestą.

Juodą pikapą vairavęs 33 metų amžiaus Tampos gyventojas Jeffrey White'as iš avarijos vietos paspruko, bet pagal moters pateiktą vaizdo įrašą pareigūnai greitai surado bėglį. Jam gresia bauda už pasišalinimą iš įvykio vietos bei chuliganišką vairavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.