Akimirka nuo nelaimės: Rusijos gatvėje atsivėrė smegduobė

Rusijos keliai pavojingi ne tik dėl beprotiškai jais važinėjančių kai kurių šalies piliečių. Jie mirtiną pavojų gali kelti ir tada, kai eismas sustoja. Ir dėtis nebebūna kur.

Daugiau nuotraukų (1)

technologijos.lt ir lrytas.lt inf.

May 9, 2014, 4:42 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:20 AM

Už keleto tūkstančių kilometrų į rytus nuo Maskvos esančioje Tiumenėje ne automobiliniu vaizdo registratoriumi, o iš oro nufilmuotas šiurpus momentas – po spūstyje stovinčių automobilių ratais atsivėrė smegduobė.

Iš pradžių incidento vieta atrodė kaip įdubęs asfaltuoto kelio paviršius. Tačiau jis pradėjo skeldėti, ir vairuotojai nuspręsdavo kelio nelygumą apvažiuoti.

Blogiausi dalykai prasidėjo tada, kai dėl susidariusios spūsties eismas gatvėje sustojo. Įdubą asfalte mėginantiems apvažiuoti automobiliams dėtis nėra kur – visos eismo juostos užimtos stovinčių automobilių.

Štai tada įduba netikėtai sujuda ir vidury gatvės atsiveria kelių metrų skersmens smegduobė, kurioje teliūskuoja gruntą po asfaltu paplovusio vandens sūkuriai.

Laimė, arčiausiai smegduobės atsidūręs vairuotojas kažkaip suprato, kad nieko gero nebus, ir automobilį sprausti į stovinčiųjų gretas spėjo keliomis sekundėmis anksčiau nei atsivėrė smegduobė.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?