Lietuvių malonumui atkeliauja du itališki superautomobiliai

Automobilių ir greičio gerbėjams liepos 16-17 dienos bus ypatingos.

Superautomobilius lietuviai galės išbandyti keleivio vietoje.<br>Organizatorių nuotr.
Superautomobilius lietuviai galės išbandyti keleivio vietoje.<br>Organizatorių nuotr.
Superautomobilius lietuviai galės išbandyti keleivio vietoje.<br>Organizatorių nuotr.
Superautomobilius lietuviai galės išbandyti keleivio vietoje.<br>Organizatorių nuotr.
E.Vasiliauskas šią paslaugą lietuviams atgabens iš Lenkijos.<br>Organizatorių nuotr.
E.Vasiliauskas šią paslaugą lietuviams atgabens iš Lenkijos.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 3:02 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 6:46 AM

Jie pirmą kartą Lietuvoje turės galimybę išbandyti iškart du legendinius sportinius automobilius – „Ferrari 458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“.

Šiuos automobilius dviem dienoms į Lietuvą atvežanti dovanų platinimo bendrovė „Gera dovana“ sakė norinti suteikti tautiečiams išskirtinę progą patirti, koks jausmas yra važiuoti tikru superautomobiliu.

„Pasivažinėjimo sportiniais automobiliais paslaugą teikiame Lenkijoje, tad nutarėme suteikti išskirtinę galimybę juos išbandyti ir greičio fanatikams Lietuvoje.

Kadangi šie automobiliai šalyje svečiuosis pirmą kartą, esame tikri, kad automanai nepraleis unikalios progos prisiliesti prie savo svajonės“, – sakė „Geros dovanos“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Abu automobilius, kuriuos vairuos profesionalūs lenktynininkai Robertas Kupčikas ir Jonas Gelžinis, išbandyti bus galima „Nemuno žiedo“ trasoje, Kauno rajone, ir „Eneos 1000 km lenktynėse“ Palangoje.

Keleiviams sėdint šturmano vietoje, vairuotojai iš automobilių ketina išspausti maksimumą, kad keleiviai pasijustų lyg dalyvaujantys tikrose lenktynėse.

2010 m. modelis „Ferrari 458 Italia“ – Italijos automobilių gamintojo „Ferrari“ sukurtas sportinis automobilis, kuriame susilieja unikalus dizainas, pažangios technologijos ir „Formulės-1“ lenktynėse įgyta patirtis.

Po šio automobilio variklio dangčiu riaumoja 8 cilindrų, 4,5 l tūrio variklis. Iki 100 km/val. greičio jis įsibėgėja vos per 3,5 sekundės. Maksimalus „Ferrari 458 Italia“ pasiekiamas greitis – 340 km/val.

2009 m. modelis „Lamborghini Gallardo“ – Italijos gamintojo „Lamborghini“ kūrinys. Tai yra visų laikų geriausiai parduodamas „Lamborghini“ modelis.

Paskutinis šio modelio automobilis iš gamyklos išriedėjo 2013 m. Šis gražuolis, pavadintas kovinio buliaus vardu, yra varomas 10 cilindrų, 5,2 l tūrio varikliu, 100 km/val. greitį pasiekia per 3,5 sekundės. Maksmimalus jo išvystomas greitis yra 324 km/val.

Pasivažinėjimai „Ferrari 458 Italia“ ir „Lamborghini Gallardo“ automobiliais kišenę patuštins 49 eurais (vienas ratas trasoje) arba 98 eurais (du ratai trasoje).

Sportinių automobilių gerbėjams šias paslaugas Lietuvoje „Gera dovana“ siūlo už mažesnę kainą nei Lenkijoje, kur šios paslaugos teikiamos nuolat.

Šie metai Lietuvos sportinių automobilių gerbėjams itin smagūs, nes tai jau antra įmonė, pasiūliusi pasivažinėti legendiniais modeliais.

Kiek anksčiau šįmet apie galimybę pasivažinėti su „Ferrari 360 Spider“ paskelbė „Laisvalaikio dovanos. Tik ši paslauga kiek kitokia – už 45 eurus prie „Ferrari“ vairo galima sėsti pačiam, bet pasivažinėjimai organizuojami tik bendro naudojimo gatvėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.