Avarijoje žuvo garsusis Betmenas su „Lamborghini“

Apie Betmeną su juodu „Lamborghini“ pasaulis sužinojo prieš trejus metus, kai internetą apskriejo Merilendo (JAV) policijos vaizdo įrašas, kaip pareigūnai sustabdo šį ekcentrišką geradarį.

Betmenu persirengęs L.Robinsonas linksmindavo sergančius vaikus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Betmenu persirengęs L.Robinsonas linksmindavo sergančius vaikus.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2015, 6:39 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 5:38 AM

Amerikietis verslininkas Lenny B. Robinsonas, geriau žinomas kaip „Lamborghini Betmenas“, kuris lankydavo vaikus ligoninėse ir linksmindavo su savo juodu „Gallardo“, sekmadienio naktį žuvo avarijoje Merilende. Jam buvo 51-eri.

L.Robinsonas žuvo grįždamas iš automobilių parodos Vakarų Virdžinijoje. Jo Betmeno automobilis sugedo ir kai šalikelėje sustojęs vyras išlipo pažiūrėti, kas nutiko, jį partrenkė vairuotojas su „Toyota Camry“, pranešė „Washington Post“.

Pasiturintis verslininkas aplinkinių buvo labai mylimas, nes niekuomet negailėdavo laiko bei pinigų sergantiems vaikams. Persirengęs Betmenu jis lankydavo mažylius ligoninėse, dalindavo jiems žaislus ir leisdavo apžiūrėti automobilį. Kartais prie vyro prisijungdavo ir jo sūnus, persirengęs Robinu.

Vėliau L.Robinsonas įsigijo tikrą „Betmobilį“ – įspūdingos transporto priemonės, pasirodžiusios 1960-ųjų filme kopiją, ir linksmindavo vaikus visose JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.