Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Įtūžęs vairuotojas „papuošė“ gatvę vyriškais lyties organais

Duobėtos gatvės yra bendras rūpestis, vienijantis vairuotojus visame pasaulyje. Britai šią problemą į viešumą kelia pasitelkdami jiems būdingą humoro jausmą.

Veždama dukrą į mokyklą britė pastebėjo, kad visa gatvė išpiešta vyriškais lyties organais.<br>POLLY BIRKBECK/Twitter nuotr.
Veždama dukrą į mokyklą britė pastebėjo, kad visa gatvė išpiešta vyriškais lyties organais.<br>POLLY BIRKBECK/Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-02 18:16, atnaujinta 2017-10-12 05:03

Būtent dėl šios priežasties visa Fečamo miestelio gatvė buvo „papuošta“ peniais.

Britų chuliganas pasirinko tinkamą erdvę, mat gatvės angliškas pavadinimas yra „Cock lane“, o šnekamąja kalba lietuviškai tai būtų „penių alėja“. Kaip skelbia Surėjaus grafystės naujienų laikraštis „Get Surrey“, vietos gyventoja ryte rugsėjo 29 d. rytą veždama į mokyklą savo dukrą pakraupo pamačiusi visame kelyje išpieštus falus.

Žurnalistams moteris pasakojo ant erzinančiai nelygaus kelio paviršiaus iš viso suskaičiavusi 15 „meno kūrinių“.

Rajono tarybos narys Rajas Haque kalbėjo su „Get Surrey“ žurnalistais apie minėtos gatvės dangą ir informavo juos, kad apskrities taryba ketina per artimiausią mėnesį ją tvarkyti, tačiau galiausiai darbai buvo nukelti į ateinančius metus. Miestelio gyventojai sako, kad dėl kelkraštyje pastatytų automobilių, sunkios transporto priemonės, tokios kaip dviejų aukštų autobusai važiuoja vis tuo pačiu plotu ir taip dar labiau išmuša duobes.

Ši gatvė įtraukta į daugiamilijoninį kelių remonto projektą. Tačiau dėl tam tikrų su gruntu susijusių problemų jos tvarkyti esą nebuvo galima.

Apskrities valdžia kol laukia tinkamų inžinerinių sprendimų, o tuo metu ant dangos piešiami peniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.